OLDALVONAL

Shane Tusup modellnek neveli Hosszú Katinka riválisát

Shane Tusup mindent megtesz, hogy új tanítványa, Ilaria Cusinato minden téren a lehető legtöbb önbizalommal rendelkezzen Hosszú Katinka ellen. Igaz, az olasz hölgy egyelőre csak a közösségi oldalán erősödött. Hétvégén kiderül, mire megy a medencében.
  • Szerző: ST

Hosszú Katinka korábbi férje és edzője, Shane Tusup augusztusban tért vissza az úszáshoz rosszul sikerült golfkarrierje után. Az amerikai elhatározta, hogy Ilaria Cusinatóból olimpiai bajnok úszónőt csinál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Youtube

A fiatal olasz sportoló Hosszú Katinka egyik kihívójának számít majd a vegyes számokban. Igaz, addig még sokat kell dolgozniuk, mivel az olasz lány jelenleg 12 másodperccel rosszabb az Iron Ladynél.
„Amikor átveszed majd az olimpiai aranyérmet – amit már majdnem most garantálni tudok neked, rájössz, hogy megérte ez az egész. Meg kell tanítanod a testednek azt, hogyan „ölje” meg saját magát az olimpiai döntőbe”
– mondta el Shane Tusup Cusinatónak az „Olimpia sötét ló” című websorozat egyik epizódjában.

Tusup nem csak az edzéseken próbálja az egekbe emelni a 20. születésnapját szombaton, éppen a budapesti világkupán ünneplő Cusinato önbizalmát. Jól láthatóan a medencén kívül, igyekeznek a külső adottságait kiemelni a bájos úszónőnek. Szeptember 13-án a magyar fővárosban tartott előadást Tusup, ahová Cusinato elképesztően szexi ruhában érkezett meg.

„Gyönyörű vagy”
– írta az egyik hozzászóló Cusinatónak címezve, az előadáson készült képhez.

Amióta Tusup edzi Cusinatót azóta a népszerűsége is növekszik, augusztus óta több ezerrel nőtt a követőinek a száma Instagramon. Ráadásul hazája után Egyesült Államokból van a legtöbb rajongója.Jól látszik tehát Shane Tusup munkája, aki a medence mellett a közösségi médiában is felépítette Cusinatót. A nagy teszt azonban majd a október 4-6. között, Budapesten vár a fiatal úszóra.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?