OLDALVONAL

Shane Tusup modellnek neveli Hosszú Katinka riválisát

Shane Tusup mindent megtesz, hogy új tanítványa, Ilaria Cusinato minden téren a lehető legtöbb önbizalommal rendelkezzen Hosszú Katinka ellen. Igaz, az olasz hölgy egyelőre csak a közösségi oldalán erősödött. Hétvégén kiderül, mire megy a medencében.
  • Szerző: ST

Hosszú Katinka korábbi férje és edzője, Shane Tusup augusztusban tért vissza az úszáshoz rosszul sikerült golfkarrierje után. Az amerikai elhatározta, hogy Ilaria Cusinatóból olimpiai bajnok úszónőt csinál.

Fotó: Youtube

A fiatal olasz sportoló Hosszú Katinka egyik kihívójának számít majd a vegyes számokban. Igaz, addig még sokat kell dolgozniuk, mivel az olasz lány jelenleg 12 másodperccel rosszabb az Iron Ladynél.
„Amikor átveszed majd az olimpiai aranyérmet – amit már majdnem most garantálni tudok neked, rájössz, hogy megérte ez az egész. Meg kell tanítanod a testednek azt, hogyan „ölje” meg saját magát az olimpiai döntőbe”
– mondta el Shane Tusup Cusinatónak az „Olimpia sötét ló” című websorozat egyik epizódjában.

Can you feel it in your blood like I do? 🖤 #riccio

Tusup nem csak az edzéseken próbálja az egekbe emelni a 20. születésnapját szombaton, éppen a budapesti világkupán ünneplő Cusinato önbizalmát. Jól láthatóan a medencén kívül, igyekeznek a külső adottságait kiemelni a bájos úszónőnek. Szeptember 13-án a magyar fővárosban tartott előadást Tusup, ahová Cusinato elképesztően szexi ruhában érkezett meg.

„Gyönyörű vagy”
– írta az egyik hozzászóló Cusinatónak címezve, az előadáson készült képhez.

Amióta Tusup edzi Cusinatót azóta a népszerűsége is növekszik, augusztus óta több ezerrel nőtt a követőinek a száma Instagramon. Ráadásul hazája után Egyesült Államokból van a legtöbb rajongója.Jól látszik tehát Shane Tusup munkája, aki a medence mellett a közösségi médiában is felépítette Cusinatót. A nagy teszt azonban majd a október 4-6. között, Budapesten vár a fiatal úszóra.