OLDALVONAL

Óriási érdeklődés, ennyien követték a magyar foci visszatérését az M4 Sporton

Az elmúlt hetek adataihoz és a többi hazai sportcsatornához képest is óriási érdeklődés övezte a magyar labdarúgó sorozatok újraindulását: közel 650 ezren kapcsoltak legalább az egyik mérkőzésre.
címkék:
  • Szerző: ST

Az OTP Bank Liga első fordulójából elhalasztott Ferencváros – DVSC bajnokival és a Magyar Kupa elődöntőinek két odavágójával tért vissza a már tétre menő hazai futball a koronavírus-járvány miatti leállást követően. Az M4 Sport közszolgálati csatorna a mérkőzéseket élőben közvetítette, közülük az FTC – DVSC NBI-es rangadó érte el a legjobb számokat: 7,5 %-os közönségarányával és 168 ezres nézettségével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sigér Dávid duplázott a Ferencváros-Debrecen mérkőzésen
Fotó: MTI

A szombat esti Mezőkövesd – Fehérvár meccset 130 ezren, míg a MTK – Honvéd mérkőzést 134 ezren követték az M4 Sporton. Közönségarányban a Magyar Kupa-meccsek közül ez a két találkozó vezet az idén, előbbit a tévézők 4,4 százaléka, utóbbit 3,5 százaléka választotta.

A három élő labdarúgó közvetítés valamelyikébe 647 ezer fő nézett bele legalább egy percre, a sportcsatornák közül az M4 Sport volt szombaton a legnézettebb a teljes népesség körében.

Érdemes követni az M4 Sport műsorát ezen a héten is, hiszen kedden 18 órától a MOL Fehérvár FC – Mezőkövesd Zsóry FC, 21 órától pedig a Budapest Honvéd – MTK Budapest Magyar Kupa elődöntőinek visszavágó mérkőzéseit közvetíti a csatorna, míg szerdán 20 órától az Újpest – Ferencváros NBI-es rangadó következik – valamennyi ÉLŐBEN!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?