TÜZELŐÁLLÁS

Ordibálást ígér Faragó Ricsi, nem fogja vissza magát a riporter

Már a 14. Super Bowlt közvetíti a helyszínről Faragó Richard, ám a vasárnapi igazán különleges lesz a számára.
  • Szerző: Ripost

Itteni idő szerint vasárnap éjfélkor Miamiban játsszák az 54. Super Bowlt, ahol a San Francisco 49ers és a Kansas City Chiefs találkozik.

A Sport TV stábja ismét a helyszínről közvetíti a Super Bowlt Fotó: Sport 1 TV

A Sport TV szokás szerint a helyszínről közvetíti a találkozót, a magyar sportcsatorna stábja már hétfőn elutazott a floridai városba. A riporter ezúttal is Faragó Richard lesz, aki 2007 óta már a 14 fináléját követheti a helyszínről. Ez azonban különleges lesz, ugyanis először közvetítheti kedvenc csapatát, a Kansas City Chiefset, amelyet 1993-ban, egy ottani utazás során szeretett meg. Faragó a Sport TV egyik Miamiból küldött videójában elárulta, fogalma sincs, milyen hatással lesz rá, hogy elfogult az egyik csapattal szemben.

„Igazából nem tudom, milyen lesz, de próbálom kizárni – magyarázta Faragó. – Az elsődleges az önkontroll, mintha nem a Kansas, hanem egy másik csapat játszana. Megpróbálok tárgyilagos maradni. Ettől függetlenül, ha olyat fog csinálni a kansasi Mahomes vagy Tyreek Hill, aminél egyébként is ordibálnék, akkor ordibálni fogok, mert ordibálni kell. Ebben az esetben biztos lesznek olyan nézők, akik majd azt mondják, csak a Chiefs miatt kiabálok.”

Faragó Richard Fotó: Sport 1 TV

A riporter hozzátette, eddig nem kellett azon gondolkoznia, milyen lesz, ha a kedvencei bejutnak a döntőbe.

„Igazából tavaly jutott eszembe először, hogy milyen lenne, ha sikerülne. Most itt a lehetőség, vasárnap derül ki, hogy milyen lesz. Ha a Kansas megnyeri a meccset, akkor biztos az első háromba kerül a sportriporteri munkásságomban. Persze ez azon is múlik, hogy maga a közvetítés, miként sikerül, mert azt is figyelembe veszem.”

Faragó Ricsi sorsa 1994-ben dőlt

Faragó Richard 26 évesen, 1994. január 8-án látott először élőben a helyszínen NFL-meccset. Akkor a Kansas City Chiefs hosszabbításban 27-24-re nyert a Pittsburgh Steelers ellen. Hetvenezer néző volt a stadionban, és a riporter elmondta, a sorsa és élete ekkor elrendeltetett.

 

És ezeket olvastad már?