OLDALVONAL

Többmilliós ajándékot kapott Dzsudzsák Balázs, nem akárkitől

Luxusajándék járt a 100 válogatott meccsért labdarúgónak. Magyarországon eddig csak két focista érte el azt, amit a válogatott jelenlegi csapatkapitánya.
  • Szerző: sk

Dzsudzsák Balázs a világbajnoki ezüstérmes horvátok legyőzésének alkalmával ünnepelt a nemzeti csapatban: a márciusi Eb-selejtezőn 100. alkalommal ölthette magára a válogatott mezt. Az al-Ittihad Kalba magyar légiósa 12 év alatt érte el a szép kerek számot. A válogatottságot soha nem mondta, mindig rendelkezésre állt, jóban-rosszban vezére a csapatnak. Még a legkínosabb vereségek esetén is elsőként állt a kamerák elé nyilatkozni.


Ezt díjazta most a Magyar Labdarúgó-szövetség, Csányi Sándor elnöktől egy emlékplakettet kapott a kapitány, s ajándékok között ott volt egy Rolex-karóra is.

Az extráktól függően 4-6 millió forint értékű, egyedi luxusdarab a svájci világcég idén piacra dobott, limitált gyártmánya, hatmillió forintos áron lehet megvenni. az ékszer tokja és szíja is acélból készült, emellett teljesen automata.
A csapatkapitány a közösségi oldalán mutatta meg ajándékait, s köszönetet is mondott a szövetségnek.

A 100 válogatottságnál járó Dzsudzsák Balázs egyelőre – már nem sokáig – harmadik az örökranglistán. Az első helyen Király Gábor áll, a kapus 107 szereplés után köszönt el a csapattól. Azerbajdzsánban a középpályás az Aranycsapat legendáját, a 101-szeres válogatott Bozsik Józsefet éri utol.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?