OLDALVONAL

Szörnyű hír jött, Orbán Willi el sem utazott a magyar válogatotthoz?

Hát ezért volt borúlátó Marco Rossi. A sérüléssel bajlódó klasszis védő nem szerepel a válogatottba utazó játékosok listáján.
  • Szerző: vav

Magyar szempontból nagyon rossz hírt közölt a német RB Leipzig honlapja. A hétfőn keltezett, friss cikkben felsorolták a német Bundesliga-klub válogatott labdarúgóit – és hiányzik a listáról a térdét fájlaló Orbán Willi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Október végén sérült meg a térde, azóta kérdéses a visszatérésének időpontja
Fotó: Getty Images

„Néhány játékosunk kénytelen volt sérülés miatt lemondani a részvételét a válogatottjában. A régóta sérült Tyler Adams, Ibrahima Konaté és Patrik Schick mellett Marcel Halstenberg, Orbán Willi és Tom Krauss is kidőlt”

- fogalmaznak, a 13 válogatotthoz utazó lipcsei focista listáján pedig csak Gulácsi Péter kapust jelzik a magyar válogatott kerettagjaként.

Nem hiába fogalmazott tehát úgy Marco Rossi szövetségi kapitány az új Puskás Arénában tartott délelőtti sajtótájékoztatóján, hogy „vészhelyzet van a védelem összeállítása terén”.

„A védelemben rosszul állunk, Kádár Tamás sérült, Korhut Mihály eltiltott, a térdsérüléséből lábadozó Willi Orbán állapotával kapcsolatban pedig egyáltalán nem vagyok derűlátó”

- fogalmazott Rossi, akinek a csapata pénteken Uruguay ellen avatja az új Puskás Stadiont, majd jövő hétfőn, Walesben sorsdöntő Eb-selejtezővel zárja a sorozatot.

És ezeket olvastad már?