OLDALVONAL

Szoboszlai visszatért: örömteli hírt jelentett be az edzője

A vártnál korábban húzták meg ezt a lépést Lipcsében a magyar középpályással. Külön beszélt róla Nagelsmann a sajtótájékoztatóján.
  • Szerző: vav

Habár ezt legutóbb csak február közepére-végére várták, Szoboszlai Dominik pénteken már vissza is utazott Lipcsébe Salzburgból, ahol egy specialista segítette a hónapok óra húzódó sérülése kikúrálását. Szoboszlai visszatért tehát új német csapatához, ahonnan a bemutatkozó sajtótájékoztatója után küldték visssza Ausztriába.

Szoboszlai egy hónapja, sajtótájékoztatón beszélt a makacs sérüléséről

Szoboszlai egy hónapja, sajtótájékoztatón beszélt a makacs sérüléséről
Fotó: YouTube

„Már majdnem tünetmentes, de nyilván még szüksége lesz némi időre, hogy visszatérjen a normál ritmushoz”

- mondta Szoboszlairól az RB Leipzig vezetőedzője, Julian Nagelsmann, a Schalke elleni szombati Bundesliga-meccs (15.30, tv: Sport2) előtt.

Szoboszlai visszatért, de...

A téli Bundesliga-rekordot jelentő 20 millió euróért (7,2 milliárd forint) igazolt 20 éves magyar tehetség állapota tehát egyértelműen javul. Arról ugyanakkor még az edző sem tudott pontos prognózissal szolgálni, hogy a BL-keretbe már benevezett focista mikor edzhet teljes intenzitással az új csapatánál.

Január elején derült ki: Szoboszlai hetek óta fájdalomcsillapítóval játszott már Salzburgban is – ősszel az egész csapatából a legtöbbet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?