OLDALVONAL

Szívszorító titokra derült fény: Kobe Bryant megérezte a halálát?

Valósággá vált rémes félelmük. A gyerekeik érdekében különleges megállapodásuk volt a feleségével.
  • Szerző: vav

Mióta megengedhette magának, autózás helyett szinte mindenhová helikopterrel járt Kobe Bryant Los Angelesben és a környékén. Nem akarta ugyanis dugóban vesztegetni az idejét, amit a családjával is tölthet. Arra azonban kínosan ügyelt a kosaras világsztár, hogy sohasem repüljön együtt a feleségével.

Bryant egy decemberi fotón a családjával
Fotó: Getty Images

A vasárnap 41 évesen helikopterbalesetben elhunyt NBA-legenda többek között 13 esztendős lányával, a kosármeccsére tartó Giannával együtt lelte halálát a szerencsétlenségben. Vanessa asszony (és a másik három lányuk, a héthónapos Capri, a hároméves Bianka és a 17-et pár napja betöltött Natalia) nem tartott velük. Nem véletlenül: habár a pár több mint 20 éve együtt volt, egy 2001-es megállapodásuk értelmében sohasem repültek együtt a feleségével.

Attól rettegtek, hogy egy esetleges tragédia után teljesen árván maradnának a lányaik. Mintha csak megérezték volna a szörnyűséget!

„Ő és Vanessa megegyeztek abban, hogy sohasem ülnek együtt helikopterre”

- idézett a People magazin egy neve elhallgatását kérő bennfentest, aki hozzátette: nem akarták megkockáztatni, hogy egy baleset esetén mindketten meghaljanak, és szülők nélkül hagyják a lányaikat.

És ezeket olvastad már?