OLDALVONAL

Szívszorító, ezt üzente halott barátjának a végzetes baleset túlélője

Egy év múltán, kerekesszékben tért vissza a helyszínre. Correa a halál torkából jött vissza, most pedig üzent a karambolban elhunyt versenyzőtársának.
  • Szerző: vav

Egy év elteltével, kerekesszékben visszatért Spába az amerikai Juan Manuel Correa. A 21 éves pilóta tavaly részese volt a francia Anthoine Hubert halálos balesetének a Forma-2-es sorozat belgiumi futamán. Ő azóta lábadozik, és azt tevezgeti, hogy jövőre újra versenyezhessen.

Fotó: Instagram

„Eleinte az életemért küzdöttem, aztán a jobb lábamért, de a szenvedély továbbra is megvan bennem. Hátravan még néhány műtét, de az év végéig az összes fémrögzítőt kiveszik a lábamból”

- mondta az ecuadori születésű pilóta, aki 218 kilométer/órás sebességgel belerohant Hubert gumifalról visszacsapódó autójába.

Correának mindkét lába eltört, a gerincvelője is megsérült, és három hétig mesterséges kómában tartották. Most a barátnőjével együtt tért vissza a helyszínre.

Visszatért a végzetes baleset helyszínére (Fotó: Instagram)

„Boldoggá tesz, hogy itt lehetek és újra láthatom a paddockot, ugyanakkor ez egy rendkívül szomorú és érzelemdús hétvége is számomra”

- idézte Correát a Bild.

„Nem tudom, mit modjak azon kívül, hogy hiányzol nekünk, haver, a paddock nem ugyanaz nélküled. Remélem, föntről látod, milyen sokat jelentettél sokunknak”

- írta a közösségi oldalán.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?