OLDALVONAL

A szerelem segíti, elárulta titkát Szilágyi Áron

A háromszoros olimpiai bajnok nem akárkit hívott fel még az eredményhirdetés előtt.
  • Szerző: sk

A nyugodt magánélet is kellett Szilágyi Áron fantasztikus sikeréhez. A háromszoros olimpiai bajnok kardozó sokszor elmondta már, hogy felesége, Betti nélkül nem tartana itt. Rengeteget köszönhet neki, akivel 2012 óta alkot egy párt, s 2017-ben össze is házasodtak. Párja volt az, aki végig hitt benne, s tudta, hogy Áronnak összejön sorozatban a harmadik arany is. Ahogy Szilágyi ki is emelte, a „feleségének mindig igaza van, most is.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2017-ben házasodtak össze

A kardozó számára mindig is fontos volt, hogy ne csak felesége támogassa őt, hanem ez fordítva is igaz legyen. Egyelőre a házasságuk mellett a karrierjükre koncentrálnak. A Bors információja szerint éppen ezért távkapcsolatban élnek, mivel az asszony Londonban dolgozik egy banknál. Havonta csak néhány napot találkozhatnak személyesen, de szerelmük ettől csak erősebb lesz. Nem csoda, hogy őt hívta fel először szombati sikere után.

„Csodálkozott is, hogy ilyen korán telefonálok neki, még az eredményhirdetés előtt” – idézte a lap Szilágyit, akihez hasonlóan Betti is babonás. „Európai idő szerint hajnalban volt az első meccsem, ébredés után ezt egyedül nézte. Mivel nyertem, ezek után már nem volt kérdés, hogy az összes találkozómat egyedül nézi.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?