OLDALVONAL

Szex helyett filmek: így elégíti ki a szükségleteit Andrea

Szinte minden reggel idegen ágyban ébred. Ezért nincs hét éve szerelme? Egyéjszakás kalandokról is vallott a korábbi top10-es teniszezőnő.
  • Szerző: vav

Filmek, hotelek, bárok: a tenisz után ezek Andrea Petkovic kedvencei - derül ki a világranglistán 103. német játékos blogjából. A 9. helyen is jegyzett, pályafutása során 6,6 millió dollárt (1,7 milliárd forint) nyert "Petko" szokatlanul őszintén vallott a profi teniszezők magánéleti nehézségeiről.

A 30 éves játékos elárulta: immár hét esztendeje szingli. Olyan férfit nem talál, aki kibírná, hogy január elejétől november közepéig a világot járja. A teniszcirkuszból pedig - sok riválisával ellentétben - nem akar párt választani a velük utazgató edzők, masszőrök és társaik közül.

"Az ember minden reggel idegen ágyban ébred egy hotelben, és legkésőbb májusra elfelejti, hogy néz ki a saját anyja"

- érzékeltette Petkovic, hogy leginkább nem is a szerelem, hanem a szerettei hiányoznak neki. Pedig a "földönkívüli Roger Federerrel" szemben a többségnek a legtöbb verseny kudarccal végződik, és a nehézségek feldolgozása nem könnyű. Még akkor sem, ha a német teniszezőnő a mezőny egyik legvidámabb figurája, aki a győzelmeit ünneplő táncáról is híres:

 

"Félre ne értsenek, szeretem, amit csinálok, de míg másokat egy fárasztó munkanap után az otthona, a családja, a barátai vagy a párja várják, addig minket az üres hotelszoba."

Így pedig nehéz kikapcsolni. Petko szerint a drogok a doppingellenőrzés, az alkohol a szervezet regenerációja miatt esik ki a lehetőségek közül. Maradna a szex, de...

A szex megoldás lenne, de olyankor nem is kívánom, nem olyan egyszerű ráhangolódni

- utalt az egyéjszakás kalandokra.

 

 

Andrea Petkovic (@andreapetkovici) által megosztott bejegyzés,

 

 

"A listámon marad az irodalom, a zene és elsősorban a film, mert (...) egy kétórás teniszmeccs után gyakran se motivációm, se erőm nem marad kézbe venni egy könyvet, a zene pedig túl sok teret ad a gondolataimnak."

A filmek, a szereplők problémái viszont ideálisak arra, hogy velük, és ne a saját gondjaival foglalkozzon.

"A filmek a megmentőim a családtagjaim és a barátaim távollétében"

- írta Andrea Petkovic.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?