OLDALVONAL

Szalai Ádám sokmillió magyarnak üzent: Ne csak a rossz dolgokra emlékezzenek

A magyar válogatott 2-1-re győzte le Izlandot a labdarúgó Eb-pótselejtezőjében.
  • Szerző: GG

Óriásit harcolt a magyar válogatott Izland ellen, és kijutott az Eb-re, ahol a portugál, a francia és a német gárda lesz az ellenfele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csapatkapitány, Szalai Ádám a mérkőzés utáni nyilatkozatában kiemelte, szerettek volna örök élményt szerezni sokmillió magyarnak, hogy ne csak a rossz dolgokra emlékezzenek a 2020-as évből.

Szalai Ádám (középen) (Fotó: MTI)

„Amik most itt voltak, azt senkinek nem kívánom. Edző nélkül, Facetime-on kellett a taktikát átbeszélni Marco Rossi hiányában, nem volt egyszerű, de nagyon hálás vagyok, hogy a csapat tagja lehetek. Másodszor lehetek ott az Európa-bajnokságon, amire büszke vagyok, ez kárpótol az elmúlt hónapokért. Nagyon sok erőt kapok a családtól, a csapattól, a kapitánytól. Elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Két hónap után ez volt az első tétmeccsem, próbálok pozitív maradni, de ez a többiek nélkül nem menne. Ott szeretnék lenni az Eb-n, de ehhez jobb formában kell lennem, erre próbálok majd megoldást találni. Az volt a célunk, hogy a sokmillió magyar – akik most otthon kell legyenek, nehéz helyzetben vannak – ne csak a rossz dolgokra emlékezzenek majd ebből az évből, hanem egy örök élmény maradjon. A körúton most nem tudok meghívni senkit, de hátha otthon pótolják majd az emberek„

- mondta el Szalai az M4 Sportnak.

Szoboszlai győztes gólja Izland ellen:

És ezeket olvastad már?