OLDALVONAL

„Sosem lesz már olyan az életem” – Lewis Hamiltont megáltoztatta a koronavírus

Elhatározta, hogy visszavesz a tempóból. Magába szállt a világjárvány okozta kényszerszünetben.
  • Szerző: vav

Magába nézett Lewis Hamilton, és arra jutott, hogy eddig túl gyorsan élt. Persze a Forma-1 versenypályáin ezentúl sem lassít a hetedik világbajnoki címe felé menetelő brit világsztár, de a koronavírus-járvány hatásai láttán úgy határozott: újra kell gondolnia az életfelfogását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Észhez térítette a járvány, lassít a rohanó életén
Fotó: AFP

A Mercedes pilótája eddig két végén égette a gyertyát: ha éppen nem versenyzett, két futam között képes volt jóformán körberepülni a Földet, hogy a szenvedélyeinek éljen. Hol egy divatbemutatóra, hol hódeszkázni, szörfözni vagy bulizni sietett. Most viszont a világjárvány miatt néhány napra otthon rekedve rájött, hogy az állandó pörgés helyett több időt kell szánnia arra, hogy magában feldolgozza a vele történteket.

„Azt hiszem, ez az év a pandémiával a tanulás éve. Nekem is sokkal több időm jut magamra, otthon maradni a saját buborékomban. Ez nem mindig esett a legjobban, de lehetőséget adott igazán magamba szállni és elmélkedni. A múltban egyszerűen túl gyors volt az életem. Ugráltam egyik versenyről a másikra, egyik rendezvényről a másikra, és ez már túl sok volt. Ha ez a dolog remélhetőleg elmúlik végre, akkor sem szeretnék visszatérni ahhoz, ami korábban volt. Ez része lesz a vitának a szerződéshosszabbításom aláírásával kapcsolatban is”

- idézte Hamiltont a Motorsport-Total.

És ezeket olvastad már?