OLDALVONAL

Sokkoló tragédia, öngyilkosságba kergették a 22 éves sportolónőt

Minden jel szerint maga vetett véget az életének. Az interneten rázúduló gyalázkodás lehetett az utolsó csepp a pohárban.
  • Szerző: ripost

Egyik legnagyobb ígéretét vesztette el a profi pankráció: pénteken 22 évesen elhunyt a Stardom női liga japán sztárja, Hana Kimura. A hír sokkolta az egész sportágat, sőt azokat is, akik figyelemmel követték a sportolónőt a Netflixen futó valóságshow, a Terrace House szereplőjeként.

Fotó: Twitter

A liga közleménye nem tér ki a halál pontos okára, de a sajtó gyakorlatilag kész tényként tálalja, hogy a lány öngyilkos lett. Hana Kimura egyértelműen erre utaló búcsúüzenetet és fotókat (saját maga megsebzéséről) tett közzé a Twitteren – ezeket azonban időközben törölték.

Sajtóhírek szerint utolsó üzenetében arra panaszkodott, hogy naponta vagy száz bántó üzenetet kap az internetes hozzászólóktól.

„Nem tagadhatom, hogy ez megsebzett. Halott vagyok. (...) Gyenge vagyok, sajnálom. Nem akarok többé emberi lény lenni. Szerettem volna szeretni az életemet. Köszönöm mindenkinek. Szeretlek titeket. Viszlát”

- olvasható többek között a megrázó sorokban.

Az internetes zaklatók megkeserítették az életét, mély depresszióba kergették, ahonnan nem látott más kiutat. A halálhír után a közösségi oldalakon sokan nyilvánosan kérdőre vontak két gyűlölködő kommentelőt – akiknek egyelőre csak az álneveik ismertek -, akiknek a számlájára írják a tragédiát.

A küzdőtéren legutóbb 40 ezres szurkolóhad előtt szerepelt Hana Kimurát – a korábbi női sztár, Kioko Kimura lányát – amúgy is sokan kipécézték, mint általában az önmarketingjüket erőltető pankrátorokat.

わたしのだいじなファイブスター。 ‪ わたしは昔から‬ ‪周りと馴染むのが苦手で、‬ ‪集団行動が苦手で、‬ ‪引っ込んでる杭のつもりが出てて、打たれたりしてた。🔨‬ ‪1人は慣れっこで、1番自分を出せて、1番楽しい。‬ だから私はこのファイブスターグランプリが楽しみで仕方ない。 去年はめきしこにいて不参加。 一昨年は大江戸隊に所属していて同門対決をした。(その頃は大江戸隊を家族だと思っていたから騙された悔しさと負けた悔しさで口をすぼめた。。) 今年はTCSというユニットを作ったけど、別にあいつらと仲良しこよしするつもりはない。 幸い同じブロックにユニットメンバーはいないけど。(決勝で会えるかな。) だから今の私には何も失う物はないし、私1人で全ての力を出せるって思うと本当に楽しみで仕方がない。 スターダムという団体に上がり始めてから掲げている目標は、 「スターダムを侵略する」 これは今でもずっとブレてない。 TCSを作ってから、 どこのユニットよりも1番多いメンバーで アーティスト・オブ・スターダム(トリオ)のベルトも巻いて 少しずつだけど侵略できてると思う。 でも決定的な何かが足りないんだ。。 私がトップだって証明できるモノが。 今までチャンスがなかった訳じゃない。そこで勝てなかった私がいた。 私はシングルマッチが大好きだ。 でも、実際スターダムでまだ一度もシングルのベルトを巻いた事がない。 シンデレラトーナメント(シングルマッチのトーナメント)でも優勝した事がない。 なんにも結果が出せてない。 これじゃあただの 理想ばかり語る口だけヒネくれぼっちだ。 だから私は1人で良かったと、今まで1人でやってきて良かったんだと思える結果が欲しい。 仲間がいなくて寂しかったあの頃の私を 仲間を裏切って本当にこれで良かったんだろうかと思ったあの夜を 結果を出せていない今を..... ....全て許して抱きしめちゃいたい! だから私にとって今年のファイブスターグランプリは凄く凄く大事で凄く凄く楽しみな大会なんだ!! 失われた青春を取り戻す為にスターダムに入団したのだけれども(あと侵略する為)悪いが、私は私の為に私の傷を癒す為だけに青春させてもらう!!!! この技と共にッッ! "Hydrangea" 「移り気」「冷淡」「辛抱強さ」「冷酷」「無情」「高慢」 ・かつてのパートナー、そして敬愛すべき負け犬の花月からタップを奪った素晴らしき日の帰り道、綺麗な紫陽花が咲いていたんだ。

A lány azzal még inkább teret adott a zaklatóknak, hogy szerepet vállalt a valóságshowban. A legutóbbi adásban éles összetűzésbe került egy társával, miután a fiatalember véletlenül tönkretette a drága fellépő dresszét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?