OLDALVONAL

„Neki köszönhetem Magyarországot” – Shane Tusup szerelme meglepő időtöltéséről mesélt

Shane Tusup szerelme mindenben segíti a rengeteget dolgozó edzőt. Courtney így gondoskodik a háttérről. Az aktív kikapcsolódásra is gondja van.
  • Szerző: Ripost

A Life TV Ébredj velünk című műsorának vendégeként az amerikai edző nem csak az általa edzett sportolókról (többek között úszókról és focistákról), a koronavírus nehézségeiről és a magyar tehetségekről, hanem a magánéletéről is elárult részleteket. Shane Tusup szerelme sok tekintetben biztos hátteret biztosít a munkájához.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Shane Tusup szerelme társaságában: bebarangolják az egész országot
Fotó: Instagram

Hosszú Katinka egykori edző-férje immár gyönyörű amerikai szerelmével, Courtney Brewerrel – és imádott nyulaikkal – él együtt Budapesten. Több mint egy éve mindketten vegán életmódot folytatnak, de a lány nem csak ebben támogatja Tusupot.

Részlet a beszélgetésből, amely teljes egészében ITT TEKINTHETŐ MEG:

„Felfedeztük már együtt az egész országot, mindig nagyon jól érezzük magunkat az utazásaink során. Igazából ő segít nekem bebarangolni mindig újabb helyeket Budapesten és Magyarországon. Én nagyon sokat dolgozom, és nincs időm megkeresni ezeket, de neki van. Mindig azt mondja, hogy 'Ó, már tudom is, hová megyünk legközelebb, találtam egy nagyon jó célpontot'. Neki köszönhetően az egész országot más szemszögből tudom nézni. Amikor nincs focimeccs vagy nem dolgozom, gyakran járunk például a Balatonhoz vagy máshová. Nagy élmények ezek a kiruccanásaink Courtneyval”

- mondta többek között Shane Tusup szerelme fontosságáról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?