OLDALVONAL

Árulkodó lépés, új birtokot vett magának Schumacher felesége

Hét és fél focipályányi területen fekszik a mallorcai földbirtok. Schumacher felesége egymilliárd forintnak megfelelő összegért vette.
  • Szerző: Ripost

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Corinna Schumacher eladta a család egy svájci birtokát, most pedig kiderült: szó sincs arról, hogy Michael Schumacherék pénzszűkében lennének. Most a mallorcai luxusnyaralójuk közelében vettek egy hét és fél focipályányi földterületet. Mindez arról árulkodik, hogy – bár sokan ettől féltették őket az utóbbi hónapok hírei alapján – nem spórolniuk kell.

Corinna Schumacher jókora földterületet vett a mallorcai villájuk közelében

Corinna Schumacher jókora földterületet vásárolt a mallorcai villájuk közelében
Fotó: AFP

Corinna asszony kialakíthat itt egy lovasbirtokot világ- és Európa-bajnok westernlovas lányukkal, Gina Maria Schumacherrel. A márciusban megvett 5,4 hektáros földterület sajtóhírek szerint 2,8 millió euróba (egymilliárd forint) került. Ez rendkívül kedvező ár a spanyol üdülősziget egyik legmenőbb környékén, Andratxban. Még akkor is, ha a szóban forgó birtokon álló ingatlan felújításra szorul.

Schumacher feleségének és lányának egyébként svájci otthonuk közelében, valamint Németországban és az Egyesült Államokban is vannak lovasbirtokai.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?