OLDALVONAL

Õrület, példátlan dologra készül Tom Brady

A New England irányítója már most legendának számít, de nem éri be ennyivel. Az a kérdés, mennyi bajnoki címmel vonul vissza.
  • Szerző: HBK

Magyar idő szerint hétfő hajnalban Tom Brady megint megmutathatja a világnak, hogy ki minden idők legjobb irányítója. A New England Patriots játékosa élvezi az amerikai futballt, nem akar leállni.

Brady már 40 éves, de ez egyáltalán nem érdekli. Az NFL-ben azért nem mindennapi, hogy valaki ilyen idősen is a legmagasabb szinten tud teljesíteni, ám az ötszörös bajnok sikeréhsége nem csillapodik.

A Philadelphia Eagles ellen február negyedikén már a nyolcadik Super Bowlján lép pályára Brady, aki magától biztosan nem fog leállni a győzelmek halmozásával.

„Miért akarja mindenki ennyire, hogy visszavonuljak? Nem értem, élvezem a játékot. A csapat jó körülöttem, én pedig ugyan kicsit öregebb vagyok a többségnél, de ez nem jelent semmit. Nagyon keményen dolgoztam azért, hogy idekerüljek, nem gondolok a visszavonulásra. Ez egy nagyon fizikális sport, mindegyik meccsben benne van, hogy az lesz az utolsó számomra”utalt Brady arra, hogy egy ütés vagy rossz mozdulat azért bármikor okozhat olyan sérülést, amivel nem tudná folytatni a karrierjét.

Brady az öt bajnoki címével csúcstartó az irányítók között. Ha még pár évig ilyen szinten tud dobálni, akkor szinte biztos, hogy 1-2 bajnoki gyűrű még a birtokába kerül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?