OLDALVONAL

Őrült ajánlattal készül Szoboszlaiék megszerzésére a sztárklub

Óriási a verseny értük. Nem csak a topliga és a pénz lehet vonzó a salzburgi szupertehetségek számára.
  • Szerző: vav

A Juventus 100 millió eurót (33 milliárd forint) sem sajnálna a Salzburg két ifjú tehetségéért. A 19 éves norvég csatár, Erling Braut Haaland és a 20 esztendős magyar középpályás, Szoboszlai Dominik is előkelő helyen szerepel az olasz sztárklub erősítései tervei között.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szoboszlai (balra) és jóbarátja, Haaland: 100 millió euróért vinné a duót Salzburgból a Juventus
Fotó: AFP

Massimo Pavan átigazolásokkal foglalkozó szakújságíró szerint egyenként óriási ugyan a verseny az aláírásukért, de a Juve esélyeit növeli, hogy Haaland ügyében a híres-hírhedt sztárügynök, Mino Raiola is aktivizálta magát.A torinóiak igazgatója, Fabio Paratici azon dolgozik, hogy különböző bónuszokkal csökkentse a játékosok azonnali vételárát.

A stílusában a szlovák Napoli-ikon Marek Hamsíkhoz hasonlított Szoboszlai neve már rég szerepelt Paratici elhagyott céduláján, amelyről kitudódtak a Juve célpontjai. Haalandot pedig már Salzburgba szerződése előtt is hívták a Zebrák. A centert az alkata, játéka és személyisége miatt is Zlatan Ibrahimoviccsal állítják párhuzamba – aki az Ajaxtól szerződtetve anno éppen a Juventusnál vált világklasszissá. Ráadásul mindkettejüknek nagy vonzerő lehet, hogy együtt játszhatnak és edzhetnek Cristiano Ronaldóval.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?