OLDALVONAL

Óriási ajándékot kapnak Hosszú Katinka rajongói

Nagyszabású dokumentumfilm készül a magyar úszósztárról. Már az is kiderült, hogy mennyiből, és mikor lesz látható.
  • Szerző: vav

Portréfilm készül a Nemzeti Filmintézet 559,7 millió forintos támogatásával Hosszú Katinkáról, minden idők egyik legsikeresebb magyar sportolójáról – olvasható az NFI honlapján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hosszú Katinka
Fotó: Szabolcs László

A februárban kezdődő 65 napos forgatás során az alkotók szárazon és vízen, a felkészülés hullámhegyein és hullámvölgyein át követni fogják Hosszú Katinkát, aki most élete legnagyobb kihívására, a 2020-as tokiói nyári olimpiai játékokra készül. A stáb az úszónőt Tokióba is követi, ahol a három aranyat hozó riói olimpia után ismét versenybe száll a győzelemért.

A film forgatása során a jelenben kibontakozó, izgalmas történettel párhuzamosan az alkotók arra vállalkoznak, hogy Hosszú Katinka életútját, a múltját is bemutassák.

Lehet, már hallottátok, film készül az életemről 😱☺️ Nem egyszerű feladat az olimpiai felkészülés közben dokumentum filmet forgatni, de szeretném megmutatni Nektek, hogy mi áll valójában egy-egy eredmény mögött és az mit képvisel. Köszönöm a felkérést a Nemzeti Filmintézetnek! We are filming a documentary about my life 😱☺️ It isn’t an easy project during my preparation for the Olympics, but I would like to show you what is really behind the achievements and what it represents. Thank you for the Hungarian National Film Institution for the request! #KatinkaFilm #IronLady

„Lehet, már hallottátok, film készül az életemről. Nem egyszerű feladat az olimpiai felkészülés közben dokumentumfilmet forgatni, de szeretném megmutatni Nektek, hogy mi áll valójában egy-egy eredmény mögött és az mit képvisel. Köszönöm a felkérést a Nemzeti Filmintézetnek!”

- kommentálta a nagy hírt Katinka.

A nagyszabású dokumentumfilm producere Lajos Tamás, forgatókönyvírója és kreatív producere Köbli Norbert, rendezője Pálinkás Norbert, vezető operatőre Nagy András. A Szupermodern Stúdió gyártásában Katinka munkacímmel készülő portréfilm mozibemutatójának tervezett időpontja 2020 karácsonya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?