OLDALVONAL

Nagylelkű adomány, Babos Timi így segíti a kórházi dolgozókat

Hajrá, lehet csatlakozni! Világbajnok teniszezőnk nem csak az otthonmaradásával segíti a járvány elleni küzdelmet.
  • Szerző: vav

A koronavírus-járvány terjedése miatt megbénult a tenisz, Babos Tímea is otthon igyekszik formában tartani magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fölvette a kesztyűt a koronavírussal szembeni harcban is
Fotó: Instagram

Legjobb teniszezőnőnk a kertjében edz, legfeljebb a közeli erdőbe mozdul ki futni, és mindenkit arra biztat, hogy maradjon otthon.Háromszoros páros-világbajnokunk azonban nem csak a fegyelmezettségével tesz a veszély ellen: nagy összeggel támogatja szülővárosa, Sopron kórházát.

Nagyon nehéz helyzetben van a világ és így az otthonunk is. Emberfeletti munkát végeznek a kórházi dolgozók (is) világszerte. Szeretnék én is segíteni valahogy, így azonnali segítségként első körben szeretnék felajánlani 1.5 millió forintot a Soproni Erzsébet Kórház dolgozóinak. Tudom, hogy mások is nagyon nehéz helyzetbe kerültek és sokan, saját és családjuk biztonságát kockáztatva végzik a napi teendőik. Kívánok Mindenkinek sok erőt és kitartást! Együtt túlleszünk ezen is, de kérlek legyetek fegyelmezettek! Ha Te is adni szeretnél, itt megteheted: Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány Bankszámlaszám:17600011-00004530-00200004 Sopron Bank Zrt. #hajrámagyarok #együtt

„Nagyon nehéz helyzetben van a világ és így az otthonunk is. Emberfeletti munkát végeznek a kórházi dolgozók (is) világszerte. Szeretnék én is segíteni valahogy, így azonnali segítségként első körben szeretnék felajánlani 1.5 millió forintot a Soproni Erzsébet Kórház dolgozóinak. Tudom, hogy mások is nagyon nehéz helyzetbe kerültek és sokan, saját és családjuk biztonságát kockáztatva végzik a napi teendőik. Kívánok Mindenkinek sok erőt és kitartást! Együtt túl leszünk ezen is, de kérlek, legyetek fegyelmezettek”

- írta Babos Timi, hozzátéve a Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány bankszámlaszámát: 17600011-00004530-00200004 (Sopron Bank Zrt.).

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?