OLDALVONAL

Meglepő helyszín, itt játszhatja a meccseit a Real Madrid

A Real Madrid egy hatezer férőhelyes stadionban játszhatja hazai találkozóit, amennyiben a koronavírus-járvány miatt zárt kapus mérkőzésekkel folytatódik a spanyol labdarúgó-bajnokság.
  • Szerző: ST

A brit Daily Mail című napilap arról számolt be, hogy a Real Madridnak mérlegelnie kell: saját otthona, a Santiago Bernabéu helyett tartalékcsapata pályáján, a Madrid külvárosában található, Alfredo di Stéfanóról elnevezett létesítményben fogadja ellenfeleit a pontvadászatban – írja az MTI

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tartalékcsapat pályáján játszhat a Real Madrid

Madrid főpolgármestere, José Luis Martínez-Almeida szombaton arról beszélt: Spanyolországban csakis nézők nélkül, legkorábban május végén folytatódhat a labdarúgó-bajnokság. Ugyanis ameddig nem tudják kordában tartani a járványt, elképzelhetetlen, hogy bármilyen sporteseményt szurkolók előtt rendezzenek meg. Márpedig a városvezető szerint nyáron még biztosan ugyanez lesz a helyzet, sőt valószínűleg ősszel sem lehet rajongókat engedi a mérkőzésekre.

Amennyiben le kell fújni a spanyol bajnokságot, akkor a liga nagyságrendileg egymilliárd eurót veszít, ha nézők nélkül lehet folytatni, akkor körülbelül 350 millió eurót.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?