OLDALVONAL

Maradt remény, Schumacher párizsi kezeléséről beszélt a bennfentes

Corinna asszony mindent megtesz. A legenda állapotát továbbra is titkoló család közeli ismerőse mesélt a legújabb hírekről.
  • Szerző: vav

Decemberben lesz már hat éve, hogy Michael Schumacher súlyos fejsérülést szenvedett síelés közben. Azóta a legritkább esetben adnak némi információmorzsát a legendás F1-pilóta állapotáról, de nemrég kiszivárgott: Schumit őssejtkezelésre csempészték be egy párizsi klinikára. A német Bunte magazinnak most a család egy közeli ismerőse beszélt minderről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Corinna nem adja fel a reményt
Fotó: Getty Images

A bennfentes szavaiból kiderül: a rajongók legalább abban bízhatnak, hogy Schumacher felesége még mindig nem adta fel a reményt. A párizsi kezelés is bizonyítja, hogy továbbra is mindent megtesz férje gyógyításáért.

„Michael felesége, Corinna nem adja föl a reményt, hogy van esély az állapota javítására. Mindent megtesz, ami a hatalmában áll. A súlyos baleset óta eltelt csaknem hat év során semmit sem hagytak ki – orvosilag és terápiásan sem -, ami segíthet. A párizsi klinikán elvégzett őssejtkezelés is ilyen, a reményeik szerint azt szolgálhatja, hogy regenerálja az agyműködését”

- idézte a Bunte a család barátját.

A kórház és Corinnáék sem kommentálták a gyógykezelésről megjelent híreket.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?