OLDALVONAL

Ma kiderül, van-e esélye a Manchester Unitednek az aranyra

A gárda január 12-én élre állt az angol bajnokságban, melyet először vezetnek az új évben azóta, hogy már nem Sir Alex Ferguson a menedzser.
  • Szerző: SK

Újra régi fényében tündökölhet a Manchester United focicsapata? Sir Alex Ferguson menedzser 2013-as távozása óta már az ötödik edző próbálja irányítani a Vörös Ördögöket, de csak idén került szóba először a bajnoki cím lehetősége az Old Traffordon. Igaz, még mindig csak halvány esélyként. Mindenesetre idén fordult elő először Ferguson távozása óta, hogy a United vezeti a bajnokságot az szilveszter után, az új esztendőben is. Ehhez a Burnleyt kellett idegenben legyőzni, s a gárda átmenetileg meg is előzte a tabellán a címvédő Liverpoolt. A sors pikantériája, hogy vasárnap éppen a rivális Vörösökhöz utazik a gárda.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Tisztában vagyunk vele, hogy a bajnokhoz látogatunk, amely remek három és fél szezont tudhat maga mögött, nem lesz könnyű meccs, de készen állunk. Jobb alkalmat nem találhattunk volna a meccsre, mert jó formában vagyunk, éhesek a sikerre – mondta az újdonsült listavezető mestere, Ole Gunnar Solskjaer, A fiúk egyre jobbak akarnak lenni, folyamatosan javul a csapat színvonala. Jó felmérő lesz, hogy egy ilyen remek csapathoz képest mi hol állunk. Lassan a szezon feléhez érünk, jó érzés vezetni a bajnokságot, se senki sem fog arra emlékezni, hogy mi volt január 12-én”mondta a norvég szakember, aki annak még idején még Ferguson játékosa volt.

A United elképesztő idegenbeli formában van, 15 meccse veretlen, ráadásul a Liverpool elleni, hétvégi bajnokit is az Anfield Roadon rendezik majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?