OLDALVONAL

Kufircolás a hoszteszekkel, botrány a Tour de France-on

Még el sem kezdődött a leghíresebb bringaverseny, máris nagy a balhé. Dopping helyett kivételesen szex a téma.
  • Szerző: vav

Már a szombati, düsseldorfi rajt előtt áll a bál a Tour de France országúti kerékpáros körverseny körül. A belga profi, Jan Bakelants egy szabadszájú nyilatkozatával okozott botrányt. A szokásos dopping helyett - vagy inkább előtt? - kivételesen szex, óvszerek és pornó a terítéken!

A bringást egy interjúban arról kérdezték, hogyan bírják ki az indulók szex nélkül a háromhetes viadalt.

Ott vannak a pódiumlányok is

- utalt Bakelants a hoszteszekre, akik minden szakasz után virágot és puszit adnak a napi győztesnek.

A 31 éves családapa később rátett még két lapáttal. A kérdésre, hogy mit visz magával a futamok közti időtöltéshez, rávágta:

"Mindenképpen egy csomag óvszert. Sosem lehet tudni, mikor kószálnak feléd azok a pódiumlányok."

A gyönyörű hoszteszek olykor bizony ki vannak téve a sportolók szeszélyeinek. Peter Sagan például a 2013-as flandriai körverseny eredményhirdetésén megcsípte az egyik modell popsiját, amikor az éppen csókot nyomott a győztes Fabian Cancellara arcára.

A szlovák később kénytelen-kelletlen elnézést kért a tettéért. Ezt követelték most Bakelantstól is, aki még egy kijelentésével figyelmet keltett.

Csak ha kifogyok a pornóból

- válaszolta arra a kérdésre, hogy milyen esetben hívná föl a szüleit a Tour közben.

A belga kerekes viccesnek szánt nyilatkozatát Christian Prudhomme igazgató nem tartotta tréfásnak. Felszólítására előbb a sportoló csapata, az AG2R La Mondiale adott ki közleményt az ügyben, majd maga Bakelants is közzétette a Twitteren:

"Õszintén elnézést kérek mindenkitől, akit a viccesnek szánt szavaimmal megsértettem. Nem volt megfelelő a megfogalmazásom"

- írta a közösségi oldalon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?