OLDALVONAL

Kiderült, így készül Szoboszlai haja

Román sztárfodrász nyírja a magyar szupertehetség és több müncheni kollégája haját is. Szoboszlai Dominik baráti kapcsolatot ápol Alexandruval.
  • Szerző: Ripost

Amilyen összetéveszthetetlen stílusban terelgeti a labdát, legalább olyan egyedi Szoboszlai haja is.

A müncheniek kedvenc sztárfodrásza nyírja a haját

A müncheniek kedvenc sztárfodrásza nyírja a haját
Fotó: MTI

A fiatal labdarúgók egyik kedvenc önkifejezési eszközéről esetében egy Bayern-sztárok körében is népszerű, müncheni román mesterfodrász gondoskodik.

Szoboszlai haja a legjobb kezekben

Alphonso Davies, Jamal Musiala, Joshua Zirkzee – csak néhány ismert név a tavaly minden lehetséges trófeát begyűjtő Bayern München játékosai közül, akiknek ugyanúgy Alexandru Giurgiu nyírja a haját, mint Szoboszlai Dominiknak. A rengeteg nemzetközi díjat besöpört román mesterfodrász 2019-ben nyitotta meg a szalonját egy Münchenhez közeli bajor kisvárosban. Azóta valóságos focista-törzshellyé vált, a játékosok egymásnak ajánlgatják.

A 20 éves magyar válogatott futballista még az osztrák Salzburg légiósaként ismerkedett meg Alexandruval. Az ügyes kezű hajszobrász a kedvéért többször is átruccant hozzá a 145 kilométerre található szalonjából, hogy Dominik otthonában készítse el az egyedi frizuráját. Idén pedig, immár az RB Leipzig játékosaként Szoboszlai látogatott el Alex üzletébe, amikor Münchenben kezeltette a sérülését.

Az alábbi képre kattintva megnézheted, hogyan készül Dominik fizurája:

A különleges atmoszférájú fodrászatban egyébként mindig hangosan szól a zene, biliárdasztal és videojáték is segíti a kikapcsolódást – alighanem ezek is vonzzák a fiatal labdarúgókat, akik aláírt mezekkel is kedveskednek a borbélynak (természetesen így tett Szoboszlai is).

No és a diszkréció is Alexandru szól: mint mondta, ha focista vetődik a szalonba, bezárja az ajtót, olyankor más nem zavarhatja meg őket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?