Létrehozva: 2015.10.04.

Íme, a legvagányabb kutyák! Ezektől a házi kedvencektől elolvadsz

A legtöbb ember imádja a kutyákat, ez alól nem kivételek a sportvilág csillagai sem. Kíváncsi vagy, milyen házi kedvencet tart Cseh Laci, Görbicz Anita, vagy a nõi és a férfi sztárfocista? Képgalériában és videókon mutatjuk meg a választ!

Ott vannak körülöttünk, feldobják a napjainkat. Imádnak játszani, de azért komolyak is tudnak lenni, ha éppen arra van szükség. Õrzik a házat, fogócskáznak a gyerekkel. Õsi ellenségük a postás, de a reggeli újságot és a csekkeket is boldogan rágják szét. Nem tudnak olyan rosszat tenni, amiért sokáig haragudnánk rájuk. Igen, ők az ember leghűségesebb, négylábú barátai.

Október 4-e az állatok világnapja. Ennek apropóján a %RIPOST% összegyűjtötte azokat a sztársportolókat, akik igazán vagány kutyusok büszke tulajdonosai. Íme!

 

Eduarda Amorim (kézilabda)

A Győri ETO brazil átlövőjének kutyája igazi kópé. A Thor névre hallgató angol buldog Magyarországon született, lassan három éve él a népszerű kézis otthonában. Duda imádja a kutyáját, nem egyszerűen házi kedvencnek, sokkal inkább kisgyereknek tartja. Naná, hogy Thornak saját győri meze van!

Alana Blanchard (szörf)

A szörfös bombázóról a %RIPOST% már többször írt. Azt viszont eddig még nem említettük, hogy Alana nagy állatbarát, különösen a kiskutyákért van oda. Jelenleg két pomerániai törpespicc tulajdonosa. Ezek nagyon vicces állatkák, különösen a vörösesbarna néz ki úgy, mint egy mini plüssróka.

Cseh László (úszás)

Világbajnok úszóklasszisunk is rajong a kutyákért. Yoda Lady nevű kedvencével tavasszal egy kutyás rendezvény népszerűsítésében is részt vett. Laci azt mondja, a barátságos shar peiben megtalálta önmagát, hiszen mindketten eléggé lusták. Persze, azzal a különbséggel, hogy Yoda Lady úszni sem szeret.

 

Görbicz Anita (kézilabda)

Még egy csinos, győri kézilabdázó, aki nagy kutyás! A válogatott irányító évek óta büszke gazdája egy mopsznak. Görbe korábban elárulta, sok titkot megosztott Yodával, a 2013-as Bajnokok Ligája-győzelem után pedig azért sietett haza, hogy elújságolja a csodás hírt kedvencének. Vincze Ottóéknál ugyan azóta már bővült a család, a sztárpár az ebekért azonban változatlanul rajong.

 

Sydney Leroux (foci)

Jó, most már aztán tényleg lebuktunk. Be kell ismernünk, hogy a %RIPOST% sportrovata odavan Sydneyért. Írtunk már róla többször is, legutóbb a szexi sportolónők listájára tettük fel. Elfogultság ide vagy oda, a dögös focistalány egy kutyás összeállításból sem hagyható ki. A bohóckodó mamit így tréfálja meg saját kedvence:

 

I found this on my phone and missed him.

Sydney Leroux Dwyer (@sydneyleroux) által közzétett videó,

Sydneynek két csivavája van, az egyiket Boss-nak (Főnöknek), a másikat Kobának hívják.

Kettejük közül Boss a nagyobb sztár, saját Twitter-oldala is van. Koba sem fog sokáig lemaradni mögötte, fotóink között érdemes megnézni, milyen apró kölyökként, masnival a fején!


Mesut Özil (foci)

A német világbajnok kutyáját a %RIPOST% már korábban bemutatta. A Balboa nevű mopszról érdemes tudni, hogy saját, névre szóló focimeze van. Az eb a 11-es számú dresszben előszeretettel nézi meg gazdája meccseit. Özil gyerekként rettegett a kutyáktól, de amióta  megvette Balboát, nemcsak egy barátra, hanem egy hűséges szurkolóra is talált.

 

Alexis Sanchez (foci)

A chilei klasszis óriási kutyabolond! Ezt bizonyítja az alábbi videó is:

Két kedvence, Atom és Humber igazi családtag. Az Arsenal focistája pedig szinte bárhol képes bohóckodni velük. Mindegy, hogy a kertben, az utcán, vagy éppen az edzőpályán vannak. Fotóinkból minden további kiderül!

Tőzsér Dániel (foci)

A magyar válogatott középpályásának a kedvenc állata a kutya, így nem is lehetett kérdés, hogy otthonra is vásárol egyet. Harryt választotta, a hófehér négylábú pedig gyorsan a család kedvence lett. A képek tanúsága szerint a westie Tőzsér kislányával is jóban van.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újrajátszhatják a vasárnapi el Clásicót

borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

hirtv.hu

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

ripost.hu

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

hirtv.hu

Ukrajnában a feleségeik jelentik fel a sorozás elől bujkálókat

origo.hu

Meglepő dolgot tett a súlyos beteg Károly király

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 23.: a Szűz jól teszi, ha kételkedik, a Mérleg ügyes

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OLDALVONAL

Kritikus hangok, Dárdaiéknál óriási változás fenyeget

OLDALVONAL

Gödörben a Fradi csatára, meddig tart a góltalanság?

OLDALVONAL

Gulácsi, vagy Dibusz? Király Gábor is megszólalt az országot izgató kérdésben

OLDALVONAL

„Az is jöjjön, akinek nincs jegye” - Megszállják a magyarok Németországot az Eb-n

OLDALVONAL

A verseny előtt kapott szívrohamot a sikeres sportoló, nem tudták megmenteni

OLDALVONAL

Kapás Boglárka drámai vallomása: „Ez egy gyászfolyamat”

OLDALVONAL

Most jött: balesetet szenvedett, 25 évesen hunyt el a népszerű sportoló

OLDALVONAL

Nem vett fel bugyit, döbbenetet okozott az érzéki álomnő