OLDALVONAL

Hosszú Katinka nagy lépésre szánta el magát szerelmével

Szép panoráma és még szebb kilátások. Csodás közös otthont alakítanak ki Szentendrén.
  • Szerző: ripost

Idillien alakul Hosszú Katinka és szerelme, Máté kapcsolata. A pár alig több mint egy éve talált egymásra, de úszósztárunk és a korábbi modell máris nagy lépésre szánták el magukat: új otthonba költöztek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csodás kilátású, mediterrán stílusú szentendrei kertes házban építgethetik tovább a közös jövőjüket.

„Új otthonunk van”

– kürtölte világgá boldogságát a közösségi oldalain Hosszú Katinka, immár Szentendréről.

Háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszó világsztárunk pezsgőző párját, Mátét öleli a Dunára panorámás kertben készült fotón, miközben új családtagjuk, a Zeusz névre hallgató csehszlovák farkaskutyakölyök a füleit hegyezve figyeli gazdáit.

Katinka május közepén lepte meg a kutyussal születésnapos szerelmét, akivel újabb nagy lépésre szánták el magukat a költözéssel.

„Nekem és talán Máténak sem volt még igazán saját otthonunk, hiszen rengeteget utaztunk. Persze mindig volt egy bázisom, de ott igazából csak a cuccaim voltak, sosem éreztem azt, hogy az otthonom lenne. Úgyhogy várjuk, hogy kialakítsuk az otthonunkat”

– mesélte nemrég Hosszú Katinka a Lakáskultúra Online videointerjújában, amelyből kiderül: mindkettejük számára fontos, hogy legyen egy kondihelyiségük, és a kényelmes kanapé is alapvető.

Klasszisunk a Hot! magazinnak elárulta, hogy már gyerekkorában megtetszett neki az akkoriban szintén úszó Máté, de az élet távolra sodorta őket egymástól (sőt mindketten túl vannak már egy házasságon is), és egy tavalyi házibulin találkoztak újra.

💞 Megjelent a Hot magazinban egy 12 oldalas exkluzív anyag rólunk, csupa képpel

„Sokszor direkt provokáltam! Már pár randi után feltettem neki olyan a kérdéseket, amiktől a pasik falra másznak, például hogy hány gyereket szeretne. Azt hittem, hogy Máté elszalad, de rávágta, hogy négyet-ötöt. Jövőre! Azóta megbeszéltük, hogy legalább hármat szeretnénk, és ikreknek is nagyon-nagyon örülnénk. Bár egyelőre nem tudom elképzelni a terhességet”

– mesélte Hosszú Katinka, hozzátéve: abban állapodtak meg kedvesével, hogy a visszavonulása után két-három évet várnak a babával, az esküvőjük azonban akár hamarabb is szóba jöhet.

Minden eddiginél többet van otthon

A koronavírus-járvány miatt kisgyerekkora óta először van ilyen sokat otthon Hosszú Katinka. Az edzéseket ugyan már elkezdhette, de továbbra is bizonytalan, hogy mikor kezdődik újra az úszók versenyszezonja – és ezzel együtt az utóbbi években megszokott utazgatása a világ körül.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?