OLDALVONAL

„Hamarosan kiderül” – optimistán beszélt Schumacher állapotáról a magyar bennfentes

Keszthelyi Vivien szerint rövidesen minden kiderül a Forma-1 ikonjáról. Többször is találkoztak.
  • Szerző: vav

David Schumacherhez fűződő kapcsolatáról és szerelme világhírű nagybátyjáról, Michael Schumacherről is beszélt Keszthelyi Vivien a TV2 Tények plusz című műsorában.

Fotó: Instagram

A 19 éves, tehetséges magyar autóversenyzőnő a Hungaroringen elárulta: a hozzá hasonlóan a Forma-1-be vágyó kedvesével együtt tervezik a jövőt, de az eljegyzés helyett egyelőre mindketten a pályafutásukra koncentrálnak. Emellett helikoptervezetői vizsgára készül, szabadidejében pedig lovagol és zongorázik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vivien Keszthelyi (@vivien_keszthelyi) által megosztott bejegyzés,

A hétszeres világbajnoki Schumi állapotával kapcsolatban óvatosan fogalmazott, de a szavaiból optimizmus sugárzik.

„A hírekben próbál róla mindenki valami negatívumot mondani, ami egyáltalán nem igaz. Szerintem hamarosan mindenki meg fogja tudni, milyen az állapota, de tiszteletben kéne tartani, hogy a család nem szeretne róla beszélni. Nagyon sok kérdés merül föl, általában hozzám is szoktak jönni, hogy én tudok-e vagy mondhatok-e bármit, de erre mindig diszkréten válaszolok: erről nem szeretnék beszélni. Nyilván, amikor eljön a pillanat, hogy ez publikus lesz, akkor meg fog történni”

– mondta Vivien, aki a kommentár szerint kamerán kívül elárulta: „többször is találkozott az elmúlt két évben a lábadozó világbajnokkal”, de a hogylétével kapcsolatban „lakat van a száján”.

„Meg kell adni a távolságot, tiszteletben tartani, és megvárni azt a pillanatot, amikor a család hivatalosan közli, hogy mi van Michaellel”

- zárta a gyönyörű és tehetséges magyar versenyző.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?