OLDALVONAL

Drámai részletek, mentő vitte kórházba a futónő gázolóját

Nem nevezik az évszázad sofőrjének a baleset okozóját.
címkék:
  • Szerző: sk

Mint arról beszámoltunk, közösségi oldalán osztott meg fotót sérüléséről Lubics Szilvia. A többszörös bajnok magyar sportolónőt hátulról kapta telibe egy autós, aki állítólag nem is volt vezetésre alkalmas állapotban.
„Senki ne üljön a volán mögé úgy, hogy totálisan alkalmatlan az autóvezetésre, mert egy pillanat alatt zúzhatja porrá bárki életét” – írta Lubics.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors információja szerint az autót vezető idős hölgy nem volt ittas, inkább zavart, sokkos állapotban volt. Az ütközés után még hosszú ideig nem állt meg autójával, úgy szóltak rá a rendezők. A lap szerint a megengedettnél picit gyorsabban hajtott. A helyszínről őt is mentőautó szállította kórházba. Lubics “néhány zúzódással és kisebb fejsérüléssel” megúszta az esetet. Előtte futott Kremlicza Levente, akit a kocsi visszapillantója talált telibe. Ő nem sérült meg.
„Éreztem egy ütést, akkor láttam, hogy a hátam mögött mi történt Szilvivel. Az autót vezető hölgyön látszott, hogy zavart, nem nevezném őt az évszázad sofőrjének. A szervezés kiváló volt, talán a nyárias hétvégi időjárás miatt volt a szokottnál több autó is az úton, de ez sem indokolta a balesetet.” – mondta Kremlicza a lapnak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?