OLDALVONAL

Dzsudzsákékat melózni küldték a drukkerek

Külföldi klub helyett három műszakos munka járna a focistáknak?
  • Szerző: SK

„Külföld helyett inkább menjetek három műszakban melózni” – ilyen és ehhez hasonló kérésekkel fordultak a debreceni szurkolók a Loki újabb kínos veresége után a játékosokhoz. Az NB I-be idén visszajutó gárda csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a héten nyilatkozott arról, hogy szívesen kipróbálná magát külföldön. Az időzítés nem volt túl szerencsés, mivel a tizedik helyen álló Loki csak jobb gólkülönbségének köszönhetően kerüli el a kiesőhelyet, ráadásul a gárda a másodosztályú Kecskemét otthonában esett ki a kupából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dzsudzsákék nem ilyen szereplést vártak (Fotó: Nemzeti Sport)

A hosszabbítás utáni búcsút követően a vesztes csapatnak a vendégtábor előtt volt jelenése. Információnk szerint többek között elhangzott, hogy a leszerepelt labdarúgók vegyék le a mezt és keressenek maguknak állást három műszakban.

Kínos beszélgetés a szurkolókkal (Fotó: dvsc.hu)

A drukkerek másik célpontja Huszti Szabolcs volt, aki ugyan papír híján nem vezetőedzőként, de első számú felelősként irányította a csapatot. Őt azért hozták, hogy a csapat domináns játékot nyújtson ne csak az NB II-ben, hanem az élvonalban is.

A kecskeméti fiaskó után Huszti fel is ajánlotta lemondását, ezt rövid egyeztetés után elfogadták.
„El kellett dönteni, hogy segíthet-e az edzőváltás” – nyilatkozta Tőzsér Dániel sportigazgató, aki játékostársa is volt Husztinak.

Hétvégén igazi klublegenda, Dombi Tibor irányítja a Lokit az MTK ellen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?