OLDALVONAL

Dráma a foci-Eb-n, élettelenül esett össze a meccsen a világsztár

Újra kellett éleszteni Christian Eriksent. A sportoló összecsuklott, könnyező és imádkozó játékosok, szurkolók vették körbe.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas perceket hozott a labdarúgó Európa-bajnokság szombat délutáni északi rangadója. A Dánia-Finnország csoportmeccs első félidejének végén (0-0-s állásnál) a labdától és a többi játékostól méterekre élettelenül, fennakadt szemekkel rogyott a gyepre Christian Eriksen.

Egyelőre nem tudni, hogy van Eriksen

Egyelőre nem tudni, hogy van Eriksen
Fotó: AFP

A dánok 29 éves világklasszisához ijedten hívták az orvosi stábot, majd a mentőket. Miközben a kétségbeesett, könnyező társai körbeállták, majd paravánokkal takarták el a szintén döbbent szurkolók (köztük a felesége, Sabrina) és a kamerák elől, látszott: újra kell éleszteni az Internazionale focistáját.

Végül hosszas küzdelmek után valószínűleg életjelet adott, mert a szurkolók ünnepelni kezdtek a közeli lelátókon. A meccset felfüggesztették, miközben vastaps kíséretében, de a paravánokkal továbbra is eltakarva vitték le Eriksent a pályáról.

Értesüléseink szerint a hordágyon már nyitott szemmel fogta a fejét Eriksen. Úgy tudni, stabil állapotban vitték kórházba a játékost.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?