OLDALVONAL

Csőstül jön a baj: edzője szerint műtét várhat Nagy Ádámra

Orbán Willi kiesése után a labdarúgó-válogatott újabb alapemberéről derült ki, hogy nincs rendben. Reméljük, elkerülhető az operáció!
  • Szerző: vav

Nagy Ádám még mindig fájlalja a bokáját, s az is előfordulhat, hogy műteni kell – derült ki a magyar válogatott középpályást foglalkoztató Bristol City edzőjének szavaiból. Lee Johnson a szombati, Wigan elleni angol másodosztályú bajnoki meccse előtti sajtótájékoztatón beszélt a 24 éves magyar légiósáról, aki a makacs bokasérülése miatt már ősszel is kihagyott két és fél hónapot.

Nagy még mindig fájós bokával játszik a Bristolban
Fotó: Getty Images

„Ádám formája időnként kiemelkedő volt, de a bokája befolyásolja a játékát. És ezek azok a dolgok, amik az emberek számára nem láthatóak” – mondta az angol szakember, hozzátéve: a beszélgetésük alapján most jobb állapotban van Nagy bokája, mint az utóbbi három-négy hétben, de továbbra sincs teljesen rendben.

„Lehetséges, hogy szüksége lesz operációra. Ez is egy lehetőség. Képes pályára lépni, de jelenleg fájdalommal játszik. Ő egy fiatal futballista, és ez az első súlyosabb sérülése. Új nálunk, ráadásul egy egészen más kultúrából érkezett, de fantasztikus labdarúgó” – dicsérte Johnson Nagyot, kiemelve a közbelépéseit és a játék olvasási képességét.

A Bristol 26 forduló után a 11. az angol másodosztályban.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?