OLDALVONAL

Cseh László rémisztő helyzetbe került Nápolyban

Romba dőlt a program. Hiába körözött az úszósztárunkat szállító repülőgép a város felett, egészen máshol kellett leszállnia.
  • Szerző: vav

Viharos szél és légörvények miatt hiába körözött Nápoly fölött, és hiába próbálkozott egy sikertelen leszállási kísérlettel, végül csak Rómában szállhatott le az a repülőgép, amely a Nemzetközi Úszóliga (ISL) résztvevőit szállította Indianapolisból a következő verseny helyszínére – jelentette a swimswam.com.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

A kacskaringós utat bejáró chartergépen utazott az Aqua Centurions ISL-klub magyar sztárja, Cseh László is.

A repülőgép útvonala Nápoly fölött

 

Cseh Laci és társai – sportolók, edzőik és segítőik – végül egy közbeiktatott vacsora után csak 3,5 órás buszozással, a tervezett kora délutáni időpont helyett éjfél után jutottak el a dél-olasz városba.

A cikk szerint ez a kellemetlenségeken túl olyan bonyodalmakat is okozott, mint például változott az úszók doppingellenőröknek előre kötelezően bejelentett tartózkodási helye.

Az ISL négy klubja az egyesült államokbeli nyitány után, szombaton és vasárnap verseng Nápolyban. Egy héttel később, a harmadik viadalon, újra amerikai helyszínen (a texasi Lewisville-ben) kapcsolódik be a küzdelmekbe Hosszú Katinka klubja, a számos magyar és nemzetközi sztárt felvonultató Team Iron is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?