OLDALVONAL

Cristiano Ronaldo nagy terveket dédelget imádott fiával

Cristiano Junior szórja a gólokat a Juventus kölyökcsapatában, de... Mindegy, mi lesz belőle, egy a lényeg!
  • Szerző: vav

Cristiano Ronaldo legidősebb gyermeke, a tízéves Cristiano Junior egyelőre csak apja kísérőjeként volt jelen a hétvégi dubaji Globe Soccer Awards gálán (az év és az évszázad legjobb focistájának választották meg). Ha a Juventus portugál sztárján múlik, néhány év múlva már ő kísérné el a fiát a rangos díjátadóra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nem fogom nyomás alá helyezni, hogy futballista legyen. De ha engem kérdeznek, természetesen ezt szeretném. De a lényeg, hogy a legjobb legyen, akár labdarúgó, akár orvos lesz belőle”

- mondta Ronaldo.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

A „trónörökös” előtt még hosszú az út, idén a Juventus U9-es és U10-es csapataiban szerzett 35 meccsen 56 gólt. Nem véletlen, hiszen sokat gyakorolnak együtt az apjával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

„Van benne potenciál. Gyors, jól cselez. De ez még semmit sem jelent, ez messze nem elég. Rengeteg kemény munkára és nagy elhivatottságra lesz szüksége. Ezt neki is mindig elmondom. Néha kólát iszik vagy limonádét, és rósejbnit eszik. Pedig tudja, hogy ezekért haragszom rá. Olykor elmagyarázom neki, hogy a futópad után hideg vízbe kell merülnie a gyorsabb regenerálódásért, de olyankor azt mondja: 'Papa, túl hideg'. Persze ez normális, hiszen még csak tízéves”

- mesélte fiáról Cristiano Ronaldo.

És ezeket olvastad már?