OLDALVONAL

Megszólalt a gyászoló testvér, teljesen összetört a bírólány családja

A harmadosztályban futballozó Milán szerint borzasztó nehéz lesz eltemetni Georginát.
  • Szerző: sk

Esélye sem volt a túlélésre a 21 éves Laczkó Georginának. Mint arról beszámoltunk, a fiatal magyar bírólány és focista közlekedési balesetben veszítette életét. Georgina szerdán baráti társaságban indult vacsorázni, amikor a Nagykáta és Tápióbicske közötti útszakaszon autójuk megcsúszott egy kanyarban és frontálisan ütközött a szemből érkező kocsival. A balesetben heten sérültek meg, az anyósülésen ülő bírólány koponyasérülései következtében a baleset másnapján a kórházban hunyt el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Testvére, az NB III-as Ceglédben focizó Milán szerint semmi esélye sem volt a túlélésre.

„Édesanyámék még be tudtak hozzá menni a kórházba, de valójában már csak a többi sérültért tudtunk imádkozni. A húgomnál az ütközés után szinte azonnal beállt az agyhalál, gyakorlatilag a baleset pillanatában elvesztettük” – mondta a gyászoló testvér a Blikknek.

Georgina a fociban nőtt fel, édesapja a Pest megyei bajnokságokban bíró, s Milán mellett a másik testvér, az autóbalesetben töréseket elszenvedő Gergő is focizott. A lány a hétvégén Szegeden dolgozott volna játékvezetőként.

„Nagyon nehéz bármit mondani, ezt nem lehet fölfogni. Sokan mondják, légy erős, tarts ki, jobb lesz, de ezt most nem tudom elképzelni. A szüleim teljesen összetörtek, és én is. Borzasztóan nehéz lesz őt eltemetni” – mondta megtörten Gergő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?