OLDALVONAL

Beckham csapata vereséggel kezdett, de gyorsan szerzett 73 milliárdot

Lejátszotta története első edzőmeccsét az Inter Miami. A most megszerzett katari lóvé alapján garantáltan lesz ez még sokkal jobb is.
  • Szerző: vav

Március elsején játssza első MLS-mérkőzését az újonnan alapított Inter Miami, amely története első edzőmeccsén kikapott (1-2) a Philadelphia Uniontól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy tervekhez nagy szponzor dukál
Fotó: Instagram/davidbeckham

Az elnök-tulajdonos David Beckhamnek mégis van oka az örömre, hiszen a The Sun értesülése alapján 180 millió fontra (73 milliárd forint) rúgó szponzori szerződést kötött Katarral.

A labdarúgásban és azon kívül is egyre rosszabb megítélésű arab állam többek között a Barcelonát és a PSG-t is pénzeli szponzorként illetve tulajdonosként. Utóbbinál játszott pályafutása végén (2013-ban) az angol futballsztár is, akkor barátkozott össze a párizsi klub elnök-vezérigazgatójával, Nasszer Al-Kelaifival. Nem csoda, hogy a sok botrány és felháborodás közepette Beckham mindig áradozik a 2022-es katari foci-vb-ről.

Good to be back in Qatar with my friend Nasser 🇶🇦 @psg

A Beckhamékkel folytatott, hetekig tartó titkos tárgyalássorozat után bőven lesz miből megerősíteni a floridai csapatot is.

„Katar előszeretettel fektet be a tengerentúlon, hogy javítsa az imázsát. Miami és a Beckham-márka tökéletesen illeszkedik a törekvésbe”

- árulta el a brit lap forrása.

A megállapodás szerint Katar szerepel majd az Inter Miami új stadionján, a csapat felszerelésén és az ajándéktárgyakon is.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?