OLDALVONAL

„Az apukájuk elképesztően büszke lenne rájuk” – ikerfiairól beszélt az elhunyt magyar focista özvegye

Zavadszky Mónika 15 éve veszítette el imádott férjét, ma már végre nyugodt az élete.
  • Szerző: SK

Tizenöt éve hunyt el Zavadszky Gábor magyar labdarúgó, az akkor 31 éves focista embóliában veszítette életét ciprusi otthonában. Felesége, és ikerfiai akkor nem voltak a szigetországban légióskodó papával. Özvegye, Zavadszky Mónika elárulta, megtanult együtt élni a gyászával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Hosszabb idő volt a veszteségünk feldolgozása, de azt gondolom, ma már elfogadtuk és megtanultunk együtt élni vele. Feldolgozni valószínű, soha nem fogjuk, de ma már nyugodt, kiegyensúlyozott az életünk. Régebben, ha jöttek az ünnepek, mindig fájdalom öntött el bennünket, most már amolyan melegségérzetet ad, ha a férjemre gondolunk, akár a születésnapja kapcsán, vagy ha állunk a sírjánál a temetőben. Gyakran érezzük úgy, Gábor a mai napig velünk van, támogat minket.”mesélte a Blikknek az asszony.

Mónika büszke arra, hogy 22 éves ikerfiai megtalálták a helyüket az életben. Norbert a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen másodéves a jogász szakon, Roland pedig a Budapesti Műszaki Egyetemre jár, gazdálkodásmenedzsmentet tanul.

„Szuper felnőttek lettek, biztos vagyok benne, hogy az apukájuk is elképesztően büszke lenne rájuk. Ahogy én is az vagyok” – mondta a lapnak Zavadszky Mónika.

És ezeket olvastad már?