OLDALVONAL

Angyali üzenet, levelet talált élete szerelmétől Kobe Bryant özvegye

A férjét és kislányát gyászoló Vanessa Bryant a születésnapján találta meg a januárban elhunyt NBA-legenda neki szóló levelét.
  • Szerző: vav

Kedden volt Vanessa Bryant 38. születésnapja, és ennek kapcsán Kobe Bryant özvegye megható történetet osztott meg az Instagramon. Hétfőn ugyanis talált egy neki szánt szülinapi üdvözőkártyát, amit a férje neki írt a január 26-i helikopter-balesete előtt (a tragédiában a legendás kosaras mellett életét vesztette 13 éves kislányuk, Gianna és még hét személy).

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Getty Images

 

„Életem szerelmének”

- olvasható Bryant címzése a borítékon.

Yesterday I found an envelope labeled To: The Love of my Life. From, Tu Papi ❤️I waited to open one more letter on my birthday. It gave me something to look forward to today.❤️The irony is that Kobe had a photo of me drawn with an Angel holding me up by an artist on the cover. Missing the Love of my Life and my sweet little Mamacita- my fellow Taurus. Grateful to wake up to my 3 sweet girls today. Wish we were all together. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️#MyBirthdayWish

„Tegnap találtam egy borítékot ezzel a címzéssel: 'Életem szerelmének'. A felbontásával megvártam a születésnapomat„

- írta Vanessa, aki a levél teljes tartalmát nem árulta el, de egy képet találta benne: szerinte ironikus, hogy Kobe megbízott egy művészt, hogy rajzolja le őt, amint egy angyal tartja a magasba.

„Hiányzik életem szerelme és az édes kis Mamacitám”

- utalt a balesetben édesapjával együtt szörnyethalt lányukra, Giannára, akinek négy nappal anyja előtt lett volna a 14. születésnapja.

„Hálás vagyok, hogy ma a három édes kislányomra ébredhettem. Bárcsak mindannyian együtt lehetnénk!”

- zárta sajnos teljesíthetetlen születésnapi kívánsággal a sorait Bryant özvegye.

#CincodeMayo #TacoTuesday #micumpleaños 🎂 Thx to my girls for ordering these flowers and piñatas for mama. ❤️😘

Életben maradt három lánya, a 17 éves Natalia, a 3,5 éves Bianka és a 10 hónapos Capri tartja benne a lelket.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?