OLDALVONAL

Ami a Schumacher-filmből kimaradt: meglepő kijelentést tett a legenda állapotáról a jó barát

Michael Schumacher atyai jó barátja nem adja föl a reményt. Willi Weber optimistán nyilatkozott a hétszeres F1-világbajnokról.
  • Szerző: Ripost

Két évtizeden át, legnagyobb sikerei idején is Willi Weber volt Michael Schumacher menedzsere. A Forma-1 hétszeres világbajnokának 2013-as síbalesete óta a család elzárja őt az otthonában ápolt sztártól, a 79 éves üzletember szerint azért, mert a tragédia hírére nem utazott azonnal a helyszínre. Pár nappal előtte azonban találkozott Schumival, és azóta is majd' minden nap gondol rá. Fájlalja, hogy nem találkozhat a fiaként szeretett barátjára, de biztos benne, hogy javul az állapota.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Schumacher és Weber 2002-ben, még a nagy sikerek idején

Schumacher és Weber 2002-ben, még a nagy sikerek idején
Fotó: AFP

„Michael és én már-már egy házassághoz hasonló kapcsolatot ápoltunk, hiszen többet voltam vele, mint a saját feleségemmel. Jó lett volna, ha lett volna egy hozzá hasonló fiam. Ezért nagyon hiányzik nekem. Ha végre találkozhatnánk, biztosan a nyakába borulnék és szorosan megölelném. Ha néha pár napig nem is jut eszembe, valaki biztosan szóba hozza, és olyankor újra előtörnek az emlékek”

– mondta Weber a svájci Blicknek.

A legendás autóversenyző „pótapja” továbbra is reménykedik abban, hogy újra találkozhat Schumacherrel, akinek továbbra is hisz a gyógyulásában:

„Csodák márpedig vannak, csak szilárdan kell hinni bennük. Biztos vagyok benne: újra talpra fog állni!”

Schumacherről készített dokumentumfilmet a Netflix

Kétéves munka, többszöri átdolgozás után elkészült és elérhetővé vált a Netflix kínálatában a Michael Schumacherről szóló új dokumentumfilm.

A hozzátartozók által először nyilvánosságra bocsátott magánfelvételeket, a családtagok és barátok szívszorító megszólalásait tartalmazó Schumacher-film bemutatóját eredetileg 2019. december 5-ére tervezték, mely végül idén szeptember óta látható.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?