OLDALVONAL

Nézőcsúcs, ennyien látták a tévébén a magyar válogatott meccsét

Minden negyedik férfi tévénéző választotta az M4 Sportot csütörtökön 20:38 és 22:40 között.
  • Szerző: GG

A Bulgária–Magyarország (1–3) Európa-bajnoki selejtező-mérkőzés nézettsége minden eddigi sportközvetítést túlszárnyalt 2020-ban, nemcsak az M4 Sporton, hanem a teljes hazai sporttelevíziózás idei palettáján is első helyen végzett – írja az MTVA közleménye.

Rengetegen voltak kíváncsiak a bolgár-magyar meccsre
Fotó: MTI

Számokra fordítva, 611 ezren követték Marco Rossi együttesét a tévében és 62 907 fő online nézte a találkozót, amellyel a közszolgálati médiacsatorna újabb sikert könyvelhetett el.

A mindig népszerű F1-közvetítések mellett nyáron már a Ferencváros BL-menetelése is sokakat ültetett a tévé elé, azonban a nemzeti tizenegy csütörtök esti Eb-selejtezős szereplése minden idei közvetítésnél nézettebb volt. Többen barátaik társaságában követték a találkozót, amellyel általánosan véve a férfiak és kifejezetten a fiatal férfiak (18-49 év) körében nem lehetett versenyezni a közvetítés alatt: minden negyedik férfi tévénéző választotta az M4 Sportot csütörtökön 20:38 és 22:40 között. Nem csak a sportfogyasztókat érdekelte a meccs, összesen 1 151 687-en kapcsolódtak be legalább egy percre a közvetítésbe.

És ezeket olvastad már?