TÜZELŐÁLLÁS

Már Mourinho kirúgása a téma, súlyos csalódást okozott

Jól fizet a fogadóirodáknál José Mourinho kirúgása, miután csapata, a Tottenham újabb csalódást okozott.
  • Szerző: Ripost

Hiába szerzett kétgólós előnyt az első meccsen a Tottenham a Dinamo Zagreb ellen, a horvát csapat csütörtökön ledolgozta hátrányát és továbbjutott az angol együttessel szemben az Európa-ligában. A The Sun a mérkőzés után azt írta, immár a Tottenham menedzsere, Jose Mourinho kirúgása a téma a fogadóirodáknál, az ő menesztésére látják a legnagyobb esélyt a Premier League edzői közül.

José Mourinho kirúgása újra terítékre került

José Mourinho kirúgása újra terítékre került
Fotó: AFP

A brit lap szerint, ha arra fogadunk, hogy Mourinho lesz a következő menedzser, akit menesztenek, akkor a tétünk 2,3-szorosát nyerjük. Ez a legkisebb odds jelenleg az angol élvonal edzői kapcsán.

Az alacsony szám nem véletlen, hiszen a Tottenham nem csak a nemzetközi porondon okozott csalódást, az angol bajnokságban is mélyen tudása alatt teljesít. A londoni csapat csak a nyolcadik helyen áll, esélye sincs a bajnoki címre, és ha így folytatja, ősszel a Bajnokok Ligájában sem indulhat.

Mourinho a csütörtöki, zágrábi kiesés után úgy vélte, játékosai hozzáállása nem volt megfelelő.

„Az ellenfél elszántan küzdött, mindent beleadott, verejtéket, energiát, vért, a végén pedig a boldogság könnyeit hagyta a pályán. Ezzel szemben az én csapatom nem úgy nézett ki, mintha fontos mérkőzést játszott volna. Pedig számomra fontos volt, a karrierem és munkám során minden meccs fontos nekem. Ha azt mondom, szomorú vagyok, az nem fejezi ki pontosan, amit valójában érzek.”

Mourinho bocsánatot kért a szurkolóktól, és elárulta, a meccs után átment a zágrábi öltözőbe, ahol személyesen gratulált a horvátoknak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?