OLDALVONAL

Modellként is befuthat a bájos magyar sportolónő

Az egyik legjobb magyar teniszező, Stollár Fanny a koronavírus-járvány okozta holtszezonban igyekszik formában maradni. A sport mellett modellként is megállja a helyét.
  • Szerző: ST

Nemrégiben ért véget a hatósági karantén a 21 esztendős Stollár Fanny számára, akinek első dolga az volt ezt követően, hogy edzésre menjen. A fiatal teniszező célja, hogy újra ott legyen a top 100 környékén (jelenleg párosban a 91. a világranglistán, egyesben 362.).

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Stollár Fanny
Fotó: MTI

„Öt hétig nem fogtam ütőt, de azóta már újrakezdtem az edzéseket. Ezt a holtszezont fel lehet fogni alapozásnak, mielőtt újraindul az élet a teniszpályákon, addig is igyekszem motivált maradni” – mondta el a nak Stollár Fanny.

A korábban a juniorok között párosban wimbledoni bajnok Stollár a közösségi médiában is hódít. Egy-egy fotója alá százával érkeznek a hozzászólások, ami nem csoda, hiszen a modelleket megszégyenítő fotókkal jelentkezik, amire már az egész világon felfigyeltek.

„Szoktam kapni modellkedéssel kapcsolatos megkereséseket, ezeket általában el is vállalom. El tudom képzelni, hogy a sportpályafutásom után a komolyabban foglalkozzam ezzel, de jelenleg a tenisz az elsődleges” – árulta el szőkeség.

A 90 ezer követővel rendelkező Stollár közösségi oldalán rengeteg üzenetet kap a férfiaktól, akik meg szeretnék hódítani, de ezeket nem tudja komolyan venni a jelenleg egyébként szingli sportolónő.
„A közösségi médiában udvarlókat nehéz komolyan venni, több esélye van annak, akivel pont jó időszakban futunk össze személyesen” – beszélt a férfiak esélyeiről az idén, a járvány előttig közel 4 millió forintot összeteniszező klasszis.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?