OLDALVONAL

Mit tennél meg egy NB I-es focimeccsért?

A koronavírus-járvány miatt március 16-án függesztették fel a labdarúgó NB I küzdelmeit.
  • Szerző: ST

A focirajongóknak jobb híján a fehérorosz bajnokság követésével kell beérniük az elmúlt időszakban. Az biztos, hogy itthon sokan már alig várják, hogy újra elinduljon a játék az NB I-ben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Már több, mint egy hónapja leállt az NB I
Fotó: MTI

Továbbra sem tudni, hogy mikor folytatódik az NB I, de több csapat megkezdte már az edzéseket. A listavezető Ferencvárosnál a játékosok lázát már a kocsijukból való kiszállás előtt megmérik.

A Magyar Labdarúgó Szövetség már több tervet kidolgozott a bajnokság folytatására, ahol az elsődleges cél, hogy a pályán dőljön el az aranyérem és a helyezések sorsa.

Az MLSZ célja, hogy a pályán dőljenek el a helyezések
Fotó: MTI

„A bajnokság folytatása és befejezése kapcsán több forgatókönyvet dolgoztunk ki. A mostani bizonytalan helyzetben ötletelés szintjén több forgatókönyv felvetődött a klubok között, így ez is, de mivel továbbra is bizonytalan a helyzet, nehéz bármit mondani a jövőre nézve. Az elsődleges szándék, hogy a jelenlegi rendszerben, a pályán dőljön el a bajnokság” – mondta el Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője a Nemzeti Sportnak.

Neked mennyire hiányoznak az élő sportközvetítésék és a helyszíni meccsnézések? Mit tennél meg, hogy újra ott lehess a stadionban egy NB I-es találkozón?

 

 

Mennyire várod már, hogy újra focimeccset nézz?

Nem félek a koronavírustól, akár a helyszínen is végignézem a meccseket.
Bőven elég, ha a tévében élő sportközvetítéseket láthatok.
Fő az egészség, a sportolókra és a szurkolókra is vigyázni kell. Győzzük le teljesen a járványt, utána kezdődhet a sportélet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?