TÜZELŐÁLLÁS

Biztosra veszik, Messi többé nem lép pályára a Barcában

A 33 éves argentin támadó, Lionel Messi esetleges szerződéshosszabbítását illetően még nem jelentettek be semmit.
  • Szerző: Ripost

Könnyen lehet, hogy Lionel Messi többé nem lép pályára a Barcelona színeiben, miután engedélyt kapott arra, hogy kihagyja a csapat szombati, Eibar elleni bajnoki mérkőzését. Az argentin sztár legutóbb május 16-án a Celta Vigo ellen 2-1-re elveszített bajnokin szerepelt a katalán csapatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lionel Messinek június 30-án lejár a szerződése a Barcelonánál

Lionel Messinek június 30-án lejár a szerződése a Barcelonánál
Fotó: AFP

Az FC Barcelona sztárja, akinek június 30-án lejár a szerződése, a klub közleménye szerint a korai szabadságolással „fújhat egyet” a június 13-án kezdődő Copa America előtt.

A 33 éves argentin támadó esetleges szerződéshosszabbítását illetően még nem jelentettek be semmit, így az is elképzelhető, hogy már lejátszotta utolsó mérkőzését a katalán együttesben.

A világbajnoki ezüstérmes, hatszoros aranylabdás labdarúgó tavaly kérte, hogy engedjék el, hírbe hozták a Manchester Cityvel és a Paris Saint-Germainnel, végül mégis maradt, maradnia kellett. A Barcelona végig azon az állásponton volt, hogy Messi csak lelépési díjért távozhat, mert későn jelezte távozási szándékát, sajtóértesülések szerint a kivásárlási ár 700 millió euró volt.

Messi 30 gólt szerzett eddig a mostani bajnoki idényben, csapata azonban már legjobb esetben is csak a harmadik helyen végezhet.

A támadó 2000-ben, 13 évesen lett a Barcelona játékosa, a felnőttek között a 2003/04-es idényben mutatkozott be, azóta pedig 778 mérkőzésen lépett pályára, és a klub történetének legeredményesebb futballistája lett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?