OLDALVONAL

Megtaláltuk, ezt a kézilabdázót szereti Szilágyi Liliána

Kicsattan a boldogságtól új párja oldalán Szilágyi Liliána. Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő azonban gondosan óvta szintén sportoló párja nevét a nyilvánosságtól.
  • Szerző: ST

Szilágyi Liliána a nyár végén mutatta meg először párját Instagram-oldalán, ahol olaszországi nyaralásuk alatt készült képeket osztott meg. A 22 esztendős úszó arra figyelt, hogy ne jelölje meg rajta a szerencsés férfi nevét. Ahogyan lapunk elsőként megírta: Szilágyi párja kézilabdázó. A közös képek alatt egyre többen kérdezik az úszónőtől, hogy hívják a barátját.

Bécsben is együtt voltak
Fotó: Instagram

„Ha lehet, akkor inkább védeném a nevét”
– írta az egyik érdeklődőnek Szilágyi Liliána.

A azonban kiderítette ki az illető: a Rév TSC kézilabdázója, Gaál Norbert. A 28 éves játékos meccsén már járt is Szilágyi, aki szerencsét hozott a lelátón, hiszen eddig az együttes egyetlen idei győzelmét szerezte meg akkor a másodosztályban. Norbit is feltüzelte, hogy a szerelme ott van a nézőtéren, hiszen 9 góljával a meccs legjobbja lett.

Az álompár egyébként egyre több helyen mutatkozik együtt, a Gyarmati Dezső Uszoda átadója mellett Bécsben is voltak. Kapcsolatuk azonban komoly nehézségbe ütközhet amiatt, hogy Szilágyi csatlakozott Shane Tusup csapatához.

Bírják majd a távkapcsolatot?

A sportolónő emiatt a héten Olaszországba utazott, hogy ott folytassa a felkészülést. A közös képeket látva azonban a távkapcsolat sem lehet akadály ebben a szerelemben. Szilágyi is utalt rá az első közös képnél, hogy megtalálta az igazit, akivel az életét is leélné.

„Bár nem lovon érkeztél és nem is vagy szőke, mégis szívem összes vágya benned testesül meg”
– írta első közös képükhöz a fülig szerelmes úszó.

Úgy tűnik tehát, hogy jelenleg minden tökéletes Szilágyi életében, a párkapcsolat mellett a karrierjében szintén új lendületet kapott. Ez a kombináció talán olimpiai érmet ér majd a számára Tokióban?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?