SPORT

Megszólalt Michael Schumacher egykori csapatfőnöke: „Harcol, küzd” 

Újabb részletek derültek ki a Formula–1 hétszeres világbajnokáról, aki a sportág egyik legeredményesebb pilótája volt.
  • Szerző: Ripost

Michael Schumachert egykori csapatfőnöke, Jean Todt október 18-án, hétfőn látogatta meg legutoljára. A FIA elnöke úgy érez a Forma-1-es bajnok iránt, mintha a második fia lenne.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Todt hűséges figura, és azon kevés kiválasztott közzé tartozik, akik őrzik a beteg hős orvosi titkait és akiket Michael felesége, Corinna szívesen lát a Genfi-tó partján lévő eldugott otthonukba.

Michael Schumacher 20011-ben, Spában

Michael Schumacher 20011-ben, Spában
Fotó: AFP

„Megértem, hogy a családja és a barátai miért védik őt, mert békén kellene hagynunk. Michael harcol, küzd, és csak remélni tudjuk, hogy javulni fog az állapota” – választotta meg óvatosan a szavait Todt.

„Örülök, hogy a fia, Mick a Forma-1-ben van. Jól megy neki. Lehetne versenyképesebb autója is, de örülök, hogy megvan ez a szenvedélye. Örülök, hogy Gina-Maria (Michael lánya) a lovakban találta meg a szenvedélyét. Corinna pedig, ahogy a dokumentumfilmben is láthatták, csodálatos feleség. Ahogyan Michaelről beszél, és amit érte tesz, az egy csoda” – tette hozzá.

A Jean Todt által a Daily Mail oldalának adott interjúból kiderült, hogy azokon az alkalmakkor, amikor ellátogat a házba és Corinna is otthon van, akkor vele vacsorázik, egyébként Schumacherrel tölti az időt.

Idén december 29-én lesz nyolc éve, hogy Schumacher 44 évesen agykárosodást szenvedett a francia Alpokban történt síbaleset következtében. A nyilvánosság attól a naptól kezdve egészen mostanáig nem látta őt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?