SPORT

Megszólalt egy bennfentes, ezért nem kérnek Tusupból a magyarok

Hetek óta visszatért a sportágba, mégsem érzi magát jól magát az uszodában Shane Tusup. Vajon van visszaút az amerikai szakember számára?
címkék:
  • Szerző: sk

Alaposan meggyűlik az uszodákban Shane Tusupnak. Hosszú Katinka exférje egyre bővülő csapatát edzve folyamatosan akadályokba ütközik. Magyarországon az edzők nem szívesen dolgoznak vele egy uszodában, Berlinben edzői belépők híján 120 euróért kellett jegyeket vennie a versenyekre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tusup videójában ki is fakadt:

„Olyan, mintha nem látnának szívesen újból. Hirtelen az eredményeim nem számítanának többé, nem lenne elég, amit elértem, mintha nem végeztem volna el azt a rengeteg munkát, amit az edzősködés megkövetel” – mondta Hosszú Katinka exe, aki korábbi viselkedésével bőven rászolgált a mostani állapotra.

Shane Tusup a Duna Arénában
Fotó: Szabolcs László

A Blikk által megkérdezett bennfentes szerint Tusupot pontosan a viselkedése miatt közösítik ki:

„A viselkedésének köszönheti mindezt. Mindenütt műsort rendezett, amit meguntak, nem volt olyan világkupa-állomás, ahol ne lett volna cirkusz körülötte. Az állandó üvöltözéssel, káromkodással sokak ellenszenvét kivívta. Arról nem is beszélve, hogy idehaza a magyar edzőket semmibe vette, köszönni sem volt hajlandó. Most, hogy nincs mellette Katinka személyében a sztárversenyzője, akivel takarózhat, mindezt egyre kevésbé nézik el neki” – mondta a neve elhallgatását kérő szakember.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?