SPORT

Megható videóval emlékezik Kubatov Gábor a Fradi sikereire

Kubatov Gábor egy romokban lévő Fradit vett át szinte napra pontosan 10 éve, 2011. február 25-én.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Különleges videót posztolt a Facebookra Kubatov Gábor! A Fradi elnöke 10 éve vette át a klub irányítását, erre emlékszik most egy kisfilmmel, amely nagyszerű képekkel mutatja be, milyen sikereket is hozott össze a klub 2011 óta.

A videó egy igencsak megható nyilatkozattal indul, amelyet a megválasztása után tett Kubatov, és amelyben elmondja, milyen sokat is jelent neki, hogy segíthet kedvenc csapatán.

Kubatov Gábor megható nyilatkozatot adott az MTV-nek a megválasztása után. Fotó: Facebook

„Ott ülni olyan emberek között, akiket én gyerekkoromban csak fényképről ismertem, és nagyon tiszteltem, nagy rajongójuk voltam. És most bennem látják azt a lehetőséget, hogy majd a Ferencvárost közösen megmentjük...„ – mondta meghatódva 2011. február 25-én a Fradi elnöke.

A Fradi azóta sikert sikerre halmoz. Fotó: Facebook

Nos, kétség nem férhet hozzá, hogy sikeres munkát végzett, hiszen az eredmények szépen érkeztek. A „kirakatcsapat”, a focisták a Kubatov-érában három bajnoki címet nyertek eddig – de szinte biztos, hogy ez a szám négyre fordul át a szezon végén –, háromszor nyerték meg a Magyar Kupát is, szerepeltek az Európa-liga és a Bajnokok Ligája főtábláján. A pólósok meg is nyerték a BL-t. A klub adott egy olimpiai bajnokot, 15 Európa-, és hat világbajnokot.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?