TÜZELŐÁLLÁS

Megcsalás és verekedés, vallott az alkoholista focilegenda

Paul Gascoigne, az angolok focilegendája nem tesz lakatot a szájára.
  • Szerző: Ripost

Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi menedzsere úgy véli, Paul Gascoigne élete másként alakult volna, ha annak idején az ő ajánlatát fogadja el – idézi a Daily Mail a The Athleticet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Paul Gascoigne
Fotó: AFP

A Manchester United 1988-ban átigazolta volna Gascoigne-t a Newcastle-től, de a fenegyerek a Tottenhamet választotta. Ferguson akkor 'hülye gyereknek' nevezte Gascoigne-t, aki jóval később az alkohol rabja lett. Ferguson szerint ez mellette nem történt volna meg. Nos, Gascoigne ezt cáfolja, hiszen Manchesterben sem mentek rendben a dolgok:

„Ferguson szerint minden másképp alakult volna, ha hozzá írok alá. Persze, mert náluk minden rendben volt, ugye? Rio Ferdinand meglógott a doppingtesztről, Eric Cantona karaterúgással leterített egy nézőt, Wayne Rooney és Ryan Giggs pedig megcsalta a feleségét. Utóbbi ráadásul a saját testvére nejével. Hát ez remek!”

Gascoigne bevallotta, azért választotta a Tottenhamet, mert a londoni klub egy házat is felajánlott a szüleinek. Sőt, az édesapja egy BMW-t kapott. Gascoigne az utóbbi 25 év során súlyos alkoholproblémákkal küzdött.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?