TÜZELŐÁLLÁS

Maradona lánya kifakadt: Hánynom kell apám orvosától!

Nem nyugszanak a kedélyek, még mindig Diego Maradona halálának körülményeit vizsgálják.
  • Szerző: Ripost

Diego Maradona lánya, Dalma teljesen kifakadt, miután nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen a tavaly elhunyt édesapja egykori háziorvosa, Leopoldo Luque és a pszichiáter, Agustina Cosachov hallható – írja a Marca.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dalma Maradona (@dalmaradona) által megosztott bejegyzés


Ezen a legenda orvosa Cosachovval beszél telefonon, és úgy fest, ekkor értesülnek a legenda haláláról. Luque csak „dagadtként” emlegeti Maradonát.

„Az autópályán vagyok, úgy tűnik meghalt, fogadok, hogy halott. Állítólag szívrohamot kapott, meg fog halni a dagadt, és összeszarja magát.”

Dalma felháborítónak tartja az orvos és a pszichiáter beszélgetését.

„Mostanában hallottam a felvételt Luque és a pszichiáter beszélgetéséről és hánynom kellett.” – írta Dalma az Instagram oldalán, és hozzátette, apja egykori ügynökét, Matias Morlát hibáztatja, mert ő nevezte ki Maradona háziorvosának Luquét.

Az argentin sztár lányai már korábban is kikeltek az orvos ellen. Apjuk halála után megkérdőjelezték a gyógyszeres kezelést, amelyben a focilegenda részesült. Eközben Luque azt állítja, mindent megtett a pácienséért.

„Arra kérem Istent, tegyen igazságot, és bűnhődjön, akinek bűnhődnie kell.” – írta Dalma.

Maradona halála után az argentin rendőrség házkutatást tartott Luque otthonában és a munkahelyén. Gyanúsítás egyelőre nem történt, de a hatóságok szerint nem kizárt, hogy Diego Maradona orvosi gondatlanság áldozatává vált.

„Mindent megtettünk Maradonáért, és a család valamennyi döntésünkről tudott.” – mondta korábban Luque.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?