TÜZELŐÁLLÁS

Liu Shaolin Sándor reagált a balesetre, cáfolja a BKV közleményét

Egymásnak ellentmondó nyilatkozatok jelentek meg a szerdai baleset kapcsán.
  • Szerző: Ripost

Mint arról beszámoltunk, busszal ütközött négy Margitszigeten kerékpározó short trackes gyorskorcsolyázó. A jármű egy fűnyíró traktort előzött, és ekkor sodorta el a szemből érkező sportolókat. Liu Shaolin Sándor és Jászapáti Petra kórházba került, de szerencsére karcolásokkal megúszták az esetet, Krueger Cole és Oláh Bence sértetlen maradt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Liu Shaolin Sándor
Fotó: MTI

Az eset kapcsán a BKV Zrt. közleményt adott ki, amelyben többek között azt írták, a sportolók szabálytalanul, egymás mellett haladva közlekedtek.

„Társaságunk fontosnak tartja megjegyezni, hogy jelenlegi ismereteink szerint a járművezető valószínűleg hibázott, ugyanakkor a sportolók szabálytalanul, egymás mellett haladva közlekedtek a kerékpárokkal. Az esettel kapcsolatban hatósági vizsgálat van folyamatban, amely tisztázni fogja a baleset pontos körülményeit és a résztvevők felelősségét.”

Liu Shaolin Sándor ezzel szemben az RTL-nek azt mondta, nem egymás mellett mentek.

„Mi egymás mögött és nem egymás mellett mentünk. Az utolsó pillanatban kerültünk csak egymás mellé, mert nem egymáson akartunk átesni, hanem Petra próbált kikerülni engem – de már nem tudott, mert ott volt a busz, ezért csapódott neki.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?